Jelena häädettiin toisena

Toisena tämän vuoden Big Brotherista häädettiin Jelena. Varsin selvän äänestyksen jälkeen Jelena hävisi Tuijalle, Kätlinille ja Ragnarille.

Jelenan putoaminen oli varsin selvää koko Talk Show -lähetyksen ajan. Missään vaiheessa koko häätöäänestyksen aikana ei kukaan muu häätöuhan alla olleista ollut todellisessa putoamisuhassa.

Kun Vappu Pimiä paljasti Talk Show'n viimeisessä taloyhteydessä häädetyn nimen, aiheutti se kovia tunnereaktioita Danassa ja Lotassa. Molemmat naiset puhkesivat kyyneliin kuultuaan Jelenan häädettävän talosta. Kumpikaan ei olisi halunnut irrottaa otettaan Jelenasta viimeisessä halauksessa.

Poistuttuaan talosta Vapun haastatteluun, Jelena ei edelleenkään myöntänyt käytöstään tupakantuskissaan. Jelena ei mielestään käyttäytynyt huonosti muita asukkaita kohtaan, vaikka kuuli siitä myös nimeämisperusteluissa. Tutuksi tullut kiroilu jatkui Vapun tentissä ja tiukka juontaja joutui pariin kertaan toppuuttelemaan ronskiin kieleen tottunutta neitokaista. Lähellä oli jopa, ettei tissit vilahtaneet studioyleisön silmien edessä.

Lopulta lyhyt haastattelu saatiin hoideltua jotenkuten. Jelenan muisti talon tapahtumista ei tuntunut palautuvan edes parhaat palat -videokoosteen jälkeen. Jelenan häädön jälkeen taloon jäi 13 asukasta.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Jelenan lähtö liikutti kyyneliin
Näistä Jelena muistetaan
Jelena Vapun piinapenkissä: Älä nolaa mua!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.