Juonittelu sallittiin koko talossa

Tiistaina BB-talossa sallittiin juonittelu asukkaiden kesken salaisessa pelihuoneessa. Tänään juonittelun salliminen laajennettiin koskemaan koko taloa.

Juonittelu tuli sallituksi Playstationin pelaamiseen tarkoitetussa salaisessa pelihuoneessa, joka avattiin käyttöön ensimmäistä kertaa tiistaina. Asukkaat saivat pareittain siellä keskustella eilen ja tänään nimeämisistä. Muualla talossa juonittelu oli edelleen kiellettyä.

Keskiviikkona BB antoi asukkaille mahdollisuuden juonitella koko talossa. Juuri ennen kaikkien aikojen viidakkobileiden alkua BB kuulutti asukkaille, että he saavat juonitella vapaasti missä tahansa talossa niin kauan, kunnes BB toisin ilmoittaa.

Ainakaan alkuvaiheessa kenelläkään ei ollut suurta halua juonitteluun. Tämä oli nähtävissä jo pelihuoneessa, jossa kukaan ei lähtenyt juonittelemaan kovin hanakasti. Lähinnä kuultiin nimeämisistä puhumista yleisellä tasolla ja sitä, joutuvatko nimetyiksi etupäässä uusia tai vanhoja asukkaita. Varsinaisia nimeämisistä sopimisia ei oikeastaan nähty.

Tuleva ilta näyttää, tuoko alkoholi juonimisen paremmin mukaan kuvioihin. Juonittelemiseksi tulkittavia keskusteluja nähtiin lähinnä Danan ja Sampon toimesta maanantain talon yhdistämisbileissä. Vielä ei ole tietoa, onko näistä puheista tulossa rangaistuksia, sillä keskustelut käytiin ennen juonittelukiellon poistamista.

Tämän viikon nimeämiset pidetään huomenna.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.