Kaikki slummilaiset paratiisiin uusjaossa

Perjantaista on muodostunut uusjakopäivä, jossa slummin ja paratiisin jaot pistetään uusiksi. Niin tänäänkin, kun BB-talon tuore päällikkö Justiina sai tehdä jaon Big Brotherin määräämin reunaehdoin.

Tällä kertaa Justiina joutui tekemään uusjaon niin, että kaikki slummin asukkaat pitää siirtää paratiisiin ja paratiisista siirtää vähintään viisi asukasta slummiin. Jotenkin tuntuu, että Justiinalla ei ihan tällaisia suunnitelmia ollut ja hän joutui tekemään siirtoja vasten tahtoaan.

Uusjaon koittaessa Justiina siirsi kaikki slummilaiset, eli Kätlinin, Samin, Esa A:n ja Esa J:n paratiisiin. Paratiisista heidän paikkansa slummissa ottivat Dana, Toni, Marko, Sampo ja Aso. Luullakseni Justiina ei välttämättä olisi siirtänyt Kätliniä paratiisiin, jos BB ei olisi sitä velvoittanut ja mahdollisesti Sampo olisi jäänyt paratiisiin.

Ainoana paratiisilaisena paikkansa säilytti Minna. Slummiin ensivierailunsa tekivät nyt uudet asukkaat Marko ja Toni. Peräti kolme viikkoa paratiisissa ollut Sampo oli ollut slummissa viimeksi kahtiajaon ensimmäisellä viikolla. Pisin "slummiura" nykyisistä slummilaisista on Asolla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.