Nino hyvästelee asukkaat perjantaina

Tiistaina Big Brother -talosta sääntörikkomuksen takia poistettu Nino jättää perjantaina kanssa-asukkailleen lopulliset jäähyväiset. Samalla Subin netissä julkaistaan Ninon poistamisen jälkeen tehty haastattelu.

Nino poistettiin BB-talosta tiistai-iltapäivänä sääntörikkomuksen takia. Poistamisen syynä oli Sammon yksityisyyden loukkaaminen edellisenä yönä paratiisin makuuhuoneessa. Nino poistettiin talosta päiväkirjahuoneen kautta muiden asukkaiden ollessa lukittuina pihalle.

Nino jättää muille asukkaille jäähyväiset perjantaina suorassa BB Extrassa videon muodossa. Katsojat pääsevät näkemään Ninon viimeisen viestin samanaikaisesti talon asukkaiden kanssa. Extran lähetyksen aikana Subin BB-nettisivuilla julkaistaan Ninon haastattelu, joka on tehty hänen poistamisensa jälkeen.

Nino ehti olla BB-talossa ehti olla 35 päivää ennen poistamistaan.

BB Extra Subilla ma-pe klo 19.00!

Lue myös:
Nino on poistettu Big Brother -talosta! (29.9.2009)
Sampo kertoi Ninon poistamisen syyn (29.9.2009)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.