Nino on poistettu Big Brother -talosta! - päivitetty 29.09.2009, 16:33

Big Brother on poistanut Ninon BB-talosta tänään iltapäivällä sääntörikkomuksen takia. Asukkaat olivat ymmällään ja järkyttyneitä kuultuaan Ninon kohtalosta.

Nino on poistettu talosta sääntörikkomuksen takia tiistaina 29.9.2009 kello 14.16, kertovat BB-nettisivut. Asukkaat käskettiin pihalle, kun Nino oli päiväkirjahuoneessa. Asukkaat olivat yllättyneitä, mutta spekulaatiot pyörivät lähinnä sen ympärillä, että Nino lähtisi asukasvaihtoon.

Päästyään takaisin sisälle, asukkaat huomasivat Ninon mikrofonin kadonneen pk-huoneen naulasta. Pian he huomasivat myös, että Ninon laatikot olivat kadonneet. Hetken spekuloinnin jälkeen BB kuulutti asukkaille, että Ninon on poistettu talosta sääntörikkomuksen takia. Asukkaat olivat kummissaan, mitä Nino oli tehnyt.

Sampolle tuli paha mieli ja myös Dana oli poissa tolaltaan. Raskaasti tilanteen otti myös Minna, josta oli tullut Ninolle hyvin läheinen henkilö talossa. Dana ihmetteli, ettei Nino saanut edes hyvästellä kanssa-asukkaitaan. Vaikka Ninon laatikot oli jo viety pois, jäi taloon vielä rutkasti Ninon tavaroita, kuten pyykkitelineessä kuivumassa olleet pyykit. Asukkaat ryhtyivät keräämään kasaan Ninon taloon jääneitä tavaroita.

Virallista ilmoitusta Big Brotherin taholta ei Ninon sääntörikkomuksen syystä ole tullut. Toimituksessamme ja eri medioissa on spekuloitu, että Ninon viimeöinen Sampon käpälöinti on ollut syynä. Tapauksessa Sampo käski useaan kertaan lopettamaan, ennen kuin Nino uskoi. Nino pisti kaiken välittömästi huumorin piikkiin, vaikka Sampo ei sitä sellaisena selvästikään ottanut, vaan oli oikeasti tuohtunut Ninolle.

Ninon suusta on kuultu lisäksi uskomattomia tarinoita omasta elämästään aina hänen rattijuopumuksestaan lähtien. Nino on kertonut talossa mm. murhasta ja lasten huostaanotosta. Voi olla, että ns. suunsa ohi puhuminen saattaa olla myös talosta poistamisen syynä. Eikä sopimusrikkomustakaan voi laskea pois kuvioista, joiden takia poistamisia Suomen BB:stä on nähty vuosien varrella useita.

Vielä kaikki on kuitenkin spekulaation asteella, ennen kuin BB-tuotanto kertoo tarkemmin. BB-tuottaja Mikko Räisänen ilmoitti poistamispäätöksestä Ninolle pk-huoneessa. Räisänen kommentoi Iltalehdelle, että Nino otti tilanteen rauhallsesti. Räisäsen mukaan poistamisen syynä on Big Brother -talon sääntöjen rikkominen.

Noin kaksi tuntia Ninon poistamisen jälkeen Sampo kertoi Ninon poistamisen syyn muille asukkaille, ilmeisesti BB:n luvalla. Sampon mukaan syynä oli Sampon yksityisyyden loukkaaminen.

Ninon poistamisen jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta.

Lue myös:
Big Brotherin nettisivujen uutinen Ninon poistamisesta
Sampo kertoi Ninon poistamisen syyn

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.