Rangaistus: Esat vaihtoivat paikkoja

Uusi viikko käynnistyi rangaistuksilla. Asukkaat ovat toistuvasti rikkoneet sääntöjä ja Big Brother päätti antaa rangaistuksen, jossa vaihdettiin paikkoja slummin ja paratiisin välillä.

Asukkaat kutsuttiin BB:n toimesta koolle, paratiisilaiset sohvalle ja slummilaiset penkille. Hetken odottelun jälkeen BB-talon päällikkö Sampo kutsuttiin pk-huoneeseen. Muiden keskuudessa alkoi spekulointi, mitä on tulossa, mutta kenenkään mielessä ei käynyt, että tulisi mitään pahaa.

Tultuaan ulos pk-huoneesta, Sampo kertoi, että sääntöjä on toistuvasti rikottu, aika pahasti. Tämän jälkeen Sampo otti Esa J:tä käsivarresta kiinni ja talutti kouvolalaisen slummin puolelle. Slummista Sampo otti mukaansa Esa A:n. Vaihto oli siis suoritettu.

Esa J. otti pultit muutoksesta. Hänen mielestään hän on vähiten rikkonut sääntöjä, hänestä tuli vain sijaiskärsijä. Kova valitus ja mökötys täyttivät seuraavat hetket talosta. Esa J. uhosi, että tekee jatkossa mahdollisimman vähän ja piti käännettä epäoikeudenmukaisena. Esa A. otti muuton paratiisin puolelle rauhallisesti.

Raskaasti käänteen ottanut Esa J. ehti olla tällä kertaa paratiisin puolella vain kolme päivää. Sitä ennen hän oli slummissa kaksi viikkoa putkeen. Nyt Esa J. näytti erittäin kypsältä jo ennen nimeämiskilpailujen alkamista. Toisaalta Esa A. olisi mieluusti halunnut pysyä slummin puolella, kuten hän jo perjantaina perusteli Sammolle ennen uusjakoa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.