Slummilaisille salatehtävä nimeämiskilpailuna

Seitsemännen viikon nimeämiskilpailu ei ole aivan sitä miltä näyttää, ainakaan paratiisilaisten näkökulmasta. Big Brother päätti nimittäin antaa slummin asukkaille tämän viikon nimeämiskilpailuksi salatehtävän!

Iltapäivällä Big Brother oli kutsunut asukkaat koolle kuulemaan slummilaisten tämänkertaisen nimeämiskilpailun. Dana luki tehtävänannon, jossa kerrottiin, että slummin asukkaat joutuvat metsätöihin. Tehtäväkuvaus ennusti rankkaa työrupeamaa, jonka mukaan slummilaiset joutuvat kaiken lisäksi tulemaan toimeen ilman ruokaa ja juomaksi tarjolla on vain sadevettä.

Uusi nimeämiskilpailu aiheutti järkytystä asukkaiden keskuudessa. Jo tehtävän rankkuus sinänsä oli shokki, mutta ruoan puute ja sadevesi olivat myös puheenaiheina. Slummin asukkaiden tehtävänä oli sahata 3870 metrin puutavaraerä tuppisahatuksi raakalaudaksi.

Tehtävänanto oli kuitenkin huijausta! Kyseessä olikin salatehtävä, josta slummin asukkaat eivät saa paljastua paratiisilaisille. Slummilaisille tämä selvisi tehtäväalueelle, jonne heidät oli komennettu. Tehtäväalueella slummilaiset saivat ohjeet salatehtävästä.

Slummin asukkaille oli tarjolla tehtäväalueella herkkuja, kuten ruokaa ja alkoholia. Slummilaiset saavat nauttia herkuista vapaasti, mutta he eivät saa paljastua näistä paratiisilaisille. Myöskään tehtävän todellinen luonne ei saa paljastua, vaan slummilaisten on keksittävä strategia, jolla he saavat ylläpidettyä kuvaa, että he ovat metsätöissä. Salatehtävän toisessa osassa slummilaisten on saatava jonkun tai joidenkin paratiisin asukkaiden luovuttamaan ruokaa tai muuta hyödykettä paratiisin puolelta slummin asukkaalle.

Paratiisilaiset ovat siis autuaan tietämättömiä, mitä tehtäväalueella tapahtuu. He kuulevat alueelta hakkaamisen ääniä, joita aiheutuu slummilaisten hakatessa muutamilla BB:n toimittamalla työkalulla puupalkkia vasten. Ainakaan toistaiseksi paratiisin asukkaiden keskuudessa ei ole herännyt epäilyksiä, vaan he ovat hääränneet omissa toimissa ja keskustellessa toistensa kanssa.

Slummin asukkaiden hommaa helpottaa, että paratiisilaiset eivät saa tulla tehtäväalueelle ilman BB:n lupaa. Strategiaksi slummilaiset päättivät ottaa sen, etteivät he saa kertoa paratiisilaisille mitään, mitä tehtäväalueella on tapahtunut. Ruoan tai jonkin hyödykkeen saaminen paratiisin asukkaalta on alustavasti mietitty niin, että valitetaan niin kovaa, että paratiisilainen heltyy. Kätliniä on pohdittu helpoimmaksi heltyjäksi.

Se, mitä hyödykettä on harkitty pyydettäväksi, on esillä ollut vesi, tamponit ja tupakansavu. Tupakansavua voi pyytää puolihuolimattomasti, mutta muiden kohdalla vaaditaan jo enemmän kekseliäisyyttä. Veden kohdalla slummilaiset muistuttivat, että on tarkistettava, tuleeko slummin letkusta vettä, jota on käytetty talousvetenä ruoanlaittoon ja peseytymiseen.

Nimeämiskilpailu jatkuu keskiviikkoon saakka, ellei BB toisin määrää.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Huijaustehtävän tehtävänanto
Todellisen nimeämiskilpailun (salatehtävä) tehtävänanto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.