BB-mainos antaa vihjeitä talosta?

Loppukesän varma merkki on se, että BB-mainokset alkavat pyöriä tv:ssä. Niitä onkin kiva bongailla muiden mainosten joukossa ja se kuuluukin osaltaan BB-fanin kaudenalusrituaaleihin.

Keväisten asukashakumainosten jälkeen varsinaisen kauden markkinointi alkoi heinäkuun lopulla. Aluksi ruutuun ilmestyivät "Missä on uusi talo?" -spotit ja elokuun puolelle tultaessa käynnistyivät "Mitä Big Brother voisi paljastaa sinusta?" -spotit kahdella eri teemalla. Toisessa nuoripari oli lentokoneessa "kymppikerhossa" ja toisessa nuoripari aamulla sängyssä juttelemassa.

Näissä ei vielä mitään ihmeellistä, ainoastaan vaan kauden teemaa paljastettiin. Enemmän paljastuksia nähtiin ensimmäisessä 24/7-mainoksessa, jossa markkinoitiin Katsomon 24/7-palvelua. Yhdessä tämän mainoksen kuvasta nähtiin jonkun talon seinään ja heti BB-fanien mielessä heräsi epäilys: Onko tämä uusi BB-talo?

Alkukesästä talon sisustussuunnittelija Minna Haapakoski totesi talosta tulevan loft-tyylinen ja mainoksessa nähty kuva arvioitiin, että se voisi hyvin olla loft-tyylisestä talosta. Kuvan perusteella talossa voisi olla katto korkealla, mahdollisesti kaksikerroksinen.

Välttämättä näin ei kuitenkaan ole, vaan kyseessä saattaa olla aivan sattumanvarainen kuva. Mitään todistusaineistoa mainoksen kuvamateriaalia vastaan tai sen puolesta ei ole julkisuudessa toistaiseksi näkynyt. Spekulaatiot ovat kuitenkin aina mukava asia ja sekin on osa BB-odotusta, kun ei tiedä, mitä on tulossa. Viime vuonnahan julkisuuteen pääsi etuajassa vahingossa julkisuuteen talokuvia, joka hieman ehkä laimensi starttia, kun tiesi liikaa tulevasta.

Samaisessa 24/7-mainoksessa näkyi myös ihmisiä rivissä selin kameraa. Ovatko nämä tulevia BB-asukkaita? Mahdollisesti, tai sitten ei. Luulisi, että molemmat kuvat, niin talo kuin ihmiset ovat syksyn BB:ssä tai sitten ei kummatkaan. Tai sitten BB yrittää "uunottaa" katsojia ja vain toinen pitää paikkaansa.

Kaikkihan selviää lopulta elokuun viimeisellä kokonaisella viikolla. Suorana talon ja asukkaat näkevät 24/7-katsojat 24. elokuuta ja nauhoitettuna Subin katsojat 25. elokuuta.

Katso Katsomon 24/7-mainos Subin BB-nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.