Haaste tulisilla hiilillä

BB-talon asukaskokelaiden tehtävät jatkuivat yön tunteina. Päivän jo vaihduttua perjantain puolelle oli kokelailla esillä tulisilla hiilillä kävely.

Torstai-ilta oli sujunut asukaskokelailla keskustelemassa toistensa hyvistä ja huonoista puolista. Jokainen sai kertoa jokaisesta hyviä ja huonoja puolia hyvässä hengessä. Useita tunteja kestänyt keskustelurinki saatiin vihdoin viimein päätökseen puolilta öin.

Pian puolen yön jälkeen alkoi tapahtua, kun asukaskokelaat komennettiin tehtäväalueelle. Siellä odotti kouluttajat ja hoitohenkilökunta hätätapauksia varten. Asukaskokelaiden piti kävellä noin kahdeksanmetrinen rata, joka oli hiilipolku.

Kokelaat hämmästyivät tehtävää, osa oli innoissaan, osa peloissaan. Kouluttajat pitivät lyhyen perehdytyksen ja vakuuttivat, että oikein tehtynä suorituksena se on täysin turvallista. Hoitohenkilökunta oli paikalla varmuuden vuoksi, jos jalkoja alkaa polttaa tai kävelijä jostain syystä kaatuu radalla.

Perehdytyksen jälkeen alkoi tehtävän suoritus. Tehtävä oli vapaaehtoinen, mutta kaikki suorittivat sen. Lähes kaikki saivat läpäistyä tehtävän, mutta Mian kohdalla alkoi poltella kaikkein pahiten. Hän kävi hoitohenkilökunnan tarkastuksessa, mutta mitään hätää ei ollut. Mia olisi halunnut uusia suorituksensa, mutta siihen ei ollut mahdollisuutta. Mia oli silminnähden pettynyt tästä.

Myös Mari kävi hoitohenkilökunnan tarkastuksessa, kun häntä rupesi polttelemaan jaloista, mutta hänelläkään se ei aiheuttanut toimenpiteitä. Suurimmat pelot etukäteen oli Ksenialla, joka tarvitsi pitkän valmistautumisen ennen suoritusta, mutta hän suoriutui lopulta hienosti.

Miehistä kaikki suorittivat tehtävän kylmän viileästi. Habib jopa niin viileästi, että pysähtyi radan lopussa, joka pelästytti kouluttajat. Tämän jälkeen kouluttajat totesivat, että pysähtyminen on ehdottomasti kiellettyä. Jälkeenpäin Habib totesi muille asukeille, että teki pysähdyksen tahallaan, eikä se polttanut häntä yhtään.

Lopulta tehtävä saatiin päätökseen ja itselleen annettujen aplodien jälkeen kokelaat poistuivat tehtäväalueelta. Talossa he jatkoivat tehtävän kertausta ja tunnelma oli hyvä. Kokelaat suorittavat tehtäviä, jotta he voivat todistaa katsojille ansaitakseen varsinaisen asukkaan tittelin. Katsojat äänestävät, ketkä ansaitsevan tuon tittelin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.