Hannu on poistettu BB-talosta! - päivitetty 16.10.2010, 20:17

Hannu on poistettu BB-talosta vakavan sääntörikkomuksen vuoksi, kertovat BB-nettisivut. Hannu on rikkonut viime yönä toisen asukkaan fyysistä koskemattomuutta.

Hannu poistettiin talosta lauantaina iltapäivällä. Perjantain bileissä Hannu on rikkonut toisen asukkaan fyysistä koskemattomuutta, mutta tämä ei ole näkynyt DC1- tai DC2-kuvafeedeillä, eikä ole tallentunut järjestelmään, kertoo BB-tuottaja Mikko Räisänen BB-nettisivuilla.

Todennäköisesti tapahtumat liittyvät joko Inkaan tai Marikaan. Hannu kertoi aamulla bileiden jälkeen, että oli ollut läheisessä kontaktissa Inkan kanssa ja molemmat olivat kosketelleet toistensa intiimialueita. Inka ei itse muistanut tällaista tapahtuneet. Asukkaat naureskelivat tapahtuneelle ja erityisesti Vilhelmiina, Nino ja Elisabet olivat innoissaan yöllisestä tapahtumasta.

Toinen mahdollinen tapaus oli se, kun Hannu oli yöllä sohvalla Marikan vieressä, joka oli komennettu olohuoneeseen oksentelun takia. Sohvalla Hannu oli läpsytellyt Marikaa, joka vaan höpötti vieressä, eikä Hannun toiminta tuntunut naista häiritsevän. Asukkaat kääntyivät spekulaatioissaan tämän tilanteen puolelle, mutta sen paremmin asukkaille kuin katsojille ei ole valotettu, mistä tilanteesta talosta poistaminen johtui.

Asukkaat saivat tiedon Hannun poistamisesta noin tunnin Hannun päiväkirjahuoneeseen menon jälkeen. Asukkaille näytettiin hänen jäähyväisvideonsa, jossa hän totesi, että on tehnyt vakavan sääntörikkomuksen. Poistaminen tuli hänelle yllätyksenä. Petri on nyt ainoa alkuperäinen mies talossa ja Hannu uskoo hänen menevän pitkälle, totesi Hannu videolla. Kaikille hän toivotti tsemppiä.

Hämmentyneet asukkaat alkoivat välittömästi spekuloida. He miettivät, mistä tilanteesta poisto johtui ja miksi. Onko Hannu jättänyt kertomatta jotakin, vai eivätkö he ole nähneet kaikkea? Etenkin Nino oli järkyttynyt, eikä oikein uskaltanut elää enää talosta. Kaikki ajattelivat, että on kauhea poistua pk-huoneen kautta. Poistua pitäisi häädön kautta. Inka alkoi itkeä heti videon jälkeen.

Spekulointi jatkui ja jatkui. Vaisu tunnelma valtasi krapulaisen talon entistä enemmän. Edellisen illan bileiden hauska tunnelma oli tipotiessään. Kaikki tuntuivat unohtavan nyt krapulasta johtuvat vaivansa.

Hannu ei luonnollisesti ole enää häätöäänestyksessä. Häätöäänestys on yhä käynnissä ja jatkossa siinä on mukana vain neljä asukasta, eli Petri, Ksenia, Marika ja Niko N. Hannua äänestäneet voivat halutessaan jättää reklamaation sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Hannu on tällä kaudella jo kolmas talosta BB.n toimesta poistettu asukas. Ville poistettiin kuudennella viikolla sopimusrikkomuksen vuoksi ja samalla viikolla Paul poistettiin henkilökohtaisten syiden vuoksi. Fyysisen koskemattomuuden rikkomisen vuoksi Nino poistettiin BB-talosta viime vuonna. Kaikkina kausina BB-talosta on poistettu yhteensä kahdeksan asukasta.

Hannun poistamisen jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.