Jälleen lupauksia ryskeestä

BB-tuotanto on tullut tutuksi siitä, että on annettu erilaisia lupauksia, mitä tuotantokausi tulee pitämään sisällään. Kuudes kausi ei näytä tältä osin olevan poikkeus, vaan heti kauden alla on jo heitetty ilmaan lupauksia.

Iltalehden haastattelussa muutama päivä sitten BB-tuottaja Mikko Räisänen totesi, että heti kauden ensimmäisellä viikolla ryskyy. Räisäsen mukaan porukkaa ei nyt jaeta kahtia viime vuoden tapaan, mutta paljon muuta löytyy.

Räisäsen mukaan jokaiselle kaudelle suunnitellaan omanlainen rakenne. Tämän vuoden käsikirjoitusta aloitettiin tekemään alkuvuodesta, jonka perusteella uudesta BB-talosta rakennettiin halutunlainen, selvittää Räisänen Iltalehdelle. Vaikka joka kausi on jotain uutta, myös vanhaa halutaan säilyttää - talossa tai sen tapahtumissa.

Iltalehti myös tiesi kertoa, että heti ensimmäisellä viikolla talosta häädetään ensimmäinen asukas. Subin omat ohjelmatiedot puolestaan heittävät ensimmäisen Talk Show'n kohdalla kysymyksen "Mitä paljastetaan syksyn ensimmäisessä talk showssa?" Jäämme jännityksellä odottamaan, sillä kahtena edelliskautena ensimmäisellä viikolla ei ole häädetty yhtään asukasta - tosin Marko valehäädettiin 2008.

Big Brother käynnistyy 24/7-palvelussa tiistaina 24. elokuuta ja Subilla keskiviikkona 25. elokuuta klo 21.00.

Lue Räisäsen haastettelu Iltalehdestä:
"Heti ryskyy" Tällainen on uusi Big Brother (Iltalehti 11.8.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.