Joku asukas yllätetään lauantaina, tulevaa paljastetaan sunnuntaina

BB-talon viikonloppu alkoi epäonnistuneen viikkotehtävän jälkeisissä tunnelmissa. Lauantaina kuitenkin talossa alkaa taas tapahtua, kun joku asukas kokee yllätyksen ja sunnuntaina katsojille paljastetaan tulevia käänteitä.

Big Brotherin nettisivut uutisoivat perjantaina alkuillasta, että lauantaina asukkaat saavat mielenkiintoisen tehtävän ja joku asukas tulee yllättymään todenteolla. Perjantain BB Extrassa kerrottiin lisäksi, että yllätys tulee olemaan eksoottinen.

Extrassa todettiin myös, että tulevan sunnuntain Talk Show -lähetyksessä paljastetaan talon tulevia käänteitä. Kun yllätyksen kerrottiin olevan eksoottinen, epäilykset heräsivät asukasvaihdosta. Asukasvaihto on toteutettu kahtena viime kautena, ensin Etelä-Afrikkaan 2008 ja sitten Filippiineille 2009.

Jos asukasvaihto toteutetaan, jäävät kotimaiset vaihdokit Ninoon, Niko N:ään tai Elisabetiin, koska kaikki muut asukkaat ovat tällä hetkellä häätöäänestyksessä. BB Plazan keskustelupalstalla ollaan hyvin varmoja siitä, että vaihto tulee ja vaihdokki on Niko N.

Tällä hetkellä Big Brother on Suomen lisäksi käynnissä ainakin Italiassa, Espanjassa ja Intiassa. Juontaja Elina Viitasen Extrassa mainitsema "eksoottinen" sopisi hyvin Intiaan. Vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Intian BB:ssä olisi tällä hetkellä kolme asukasta häätöuhan alla ja ilmeisesti sunnuntaina yksi heistä häädetään. Intiassa on käynnissä BB:n neljäs kausi, joka siellä kulkee nimellä Big Boss.

Mitään varsinaista vahvistusta Suomen BB-tuotannolta ei vaihdon suhteen ole vielä tullut. Lauantaina ja viimeistään sunnuntaina ollaan jo tämän suhteen viisaampia.

Big Brother Talk Show sunnuntaina Subilla klo 21.00 alkaen!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.