Naiset pääsivät loistamaan katalogikuvauksissa

Glamour-viikkotehtävän valokuvausteema jatkui keskiviikkona. Nyt vuorossa oli katalogikuvaukset pelkästään naisille, joten roolit menivät joiltain osin uusiksi. Illalla oli lisäksi luvassa japanilainen teemailta.

BB-talon naiset jatkoivat siis mallien rooleissa katalogikuvauksissa, mutta Petrille ja Niko N:lle oli etsitty uudet roolit. Petri oli nimetty keskiviikkona kuvausjärjestelijäksi ja Niko N. Petrin assistentiksi. Nino jatkoi roolissaan managerina, Jani T. stylistinä ja Eetu kuvaajana.

Keskiviikoksi Eetu oli saanut käyttöönsä digikameran, jolla hän otti kuvia naisista BB:n toimittamissa vaatteissa. Asukkaat saivat käyttää kaikkia BB-talon tiloja tehtäväaluetta lukuun ottamatta. Kuvauspaikkoja löydettiinkin niin makuuhuoneesta, olohuoneesta kuin porealtaastakin.

Katalogikuvaukset aloitettiin makuuhuoneesta, jossa Marika, Elisabet ja Noora sonnustautuivat alusasukuvauksia varten. Naiset poseerasivat seksikkäissä asennoissa sängyillä ja seinään nojaten. Kuvauksia seuranneet miesasukkaat olivat innoissaan. Eetu kehui etenkin Elisabetia todella hyvännäköiseksi, eikä sanonut sitä omien sanojensa mukaan vain sanomisen vuoksi roolin takaa.

Seuraavaksi kuvaukset jatkuivat olohuoneessa, jossa kuvattiin osa alusvaatekuvista ja sen jälkeen sohvilla kuvia naisista vapaa-ajan asuissa. Vaikka asut olivat rennommat, kuvissa pidettiin tietty seksikäs lataus. Manageri-Nino alkoi jo hoputtaa porukkaa, kun välillä ei kunnon kuvia tuntunut millään tulevan ja jumituttiin yhteen tilanteeseen pitkäksi aikaa.

Asukkaille alkoikin tulla kiire, kun Eetu huomasi, että kameran akku oli loppumaisillaan. Niinpä alunperin suunnitellut saunakuvaukset päätettiin jättää väliin ja tyydyttiin lopussa vain poreallaskuviin. Siellä kukin malli sai vielä olla sensuelleissa allaskuvissa. Petri ja Niko N. loivat "efektejä" Marikan kuviin, kun roiskivat vettä Eetun kuvatessa punapäätä.

Kuvaukset saatiin onnistuneesti päätökseen ja pian asukkaat pääsivät hieman käsittelemään tuotoksiaan. BB oli toimittanut taloon tietokoneen ja tulostimen. Asukkaiden piti valita kymmenen kuvaa, joita he pystyivät kevyesti käsittelemään ja sen jälkeen tulostamaan ne katalogiinsa. Kuvien valitsemiseen tuhraantui aikaa ja asukkaille tuli kiire, kun BB passitti asukkaat pihalle parin tunnin pähkäilyn jälkeen. Oli epäselvää, ehtivätkö asukkaat valita kaikki kymmenen kuvaa.

Ohjelmaa riitti vielä illaksikin, kun asukkaat pääsivät valmistamaan sushia kilpailun merkeissä. Asukkaat kilpailivat toisiaan vastaan kahdessa joukkueessa, jotka BB-talon päällikkö Elisabet oli valinnut. Paras joukkue voittaisi palkinnon.

Elisabetin joukkueessa olivat Nino, Niko N. ja Noora. Toisessa joukkueessa olivat Petri, Eetu, Marika ja Jani T. Sushikilpailussa nähtiin pieniä kyräilyn merkkejä - tosin hyvässä hengessä. Asukkaat yrittivät pimittää tekemisiään toiselta joukkueelta ja puhe meni välillä supatteluksi, josta BB joutui huomauttamaan useaan otteeseen.

Sushit saatiin kuitenkin valmistettua, vaikka etenkin Elisabetin joukkue syytti toista joukkuetta ideoiden varastelusta. Toinen joukkue kuitenkin puolustautui, että he olivat keksineet ideansa itse, eivätkä varastaneet mitään. Lopuksi asukkaat kuvasivat sushitaideteoksensa ja saivat kertoa, miksi juuri heidän tulisi voittaa kilpailu.

Kun sushit oli viety ohjeistuksen mukaisesti hygieenisesti kylmään, asukkaat jäivät odottamaan kilpailun tuloksia. Noin tunnin kuluttua BB kutsui asukkaat sohville ja kertoi voittajan. Voittajaksi selviytyi Petrin, Eetun, Marikan ja Jani T:n joukkue. Voittajajoukkue oli innoissaan ja yllättynyt voitostaan, mutta vielä yllättyneempi se oli palkinnostaan. Kukaan ei arvannut, että he saivat palkinnoksi vuoden riisit, jotka luovutetaan kullekin hänen poistuttuaan BB-talosta.

Kuultuaan palkinnosta kaikki asukkaat räjähtivät nauramaan. He eivät olleet uskoa korviaan. Häviäjien leiriin kuulunut Niko N. totesi, että tuohan on hyvä palkinto. Palkintojenjaon jälkeen BB ilmoitti, että asukkaat saavat syödä sushit ja myös toisen joukkueen susheihin sai koskea. BB toimitti "kyytipojaksi" varastohuoneeseen riisiviinaa, eli sakea muutaman pullollisen.

Ilta eteni japanilaisissa tunnelmissa ja BB soitti taloon japanilaishenkistä musiikkia. Outo musiikki sai asukkaat riehaantumaan ja huvittaviin tanssiliikkeisiin. Mikrofonien paristojen vaihdon jälkeen asukkaat päättivät painua pehkuihin ja odottamaan, mitä seuraava päivä toisi tullessaan.

Lue tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Päivätehtävä: Katalogikuvaus
Päivätehtävä: Sushin valmistus

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.