Neljä asukasta häätöuhan alle, Marika vältti häätöäänestyksen - päivitetty 05.11.2010, 21:45

Tämän kauden yhdeksänsissä nimeämisissä koettiin kauden toistaiseksi suurin yllätys, kun Marika ei ollutkaan häätöäänestykseen nimettyjen asukkaiden joukossa. Häätöäänestyksessä ovat tällä viikolla Petri, Nino, Jani T. ja Elli-Maija.

Ennen nimeämistulosten julkistamista asukkaat olivat nähneet talon televisiosta 3D-elokuvan, kun asukkaat kutsuttiin uudelleen sohville. Petri ja Marika arvelivat, että he ovat tuttuun tapaan sunnuntaina keskisohvalla, eli nimettyinä häätöäänestykseen. Marika on ollut kaikissa häätöäänestyksissä, eli kahdeksan kertaa nimettynä ja Petri on ollut häätöäänestyksessä viidesti.

Yllätys oli suuri, kun Big Brother oli ilmoittanut taloon häätöäänestykseen joutuneet asukkaat. Talon kaiuttimista kuului Petrin, Ninon, Jani T:n ja Elli-Maijan nimet, mutta Marikan nimeä ei kuulunut. Eetu avasi suunsa ensimmäisenä tiedonannon jälkeen ja hämmästeli nimiä. Eetu luetteli häätöuhan alle joutuneet asukkaat ja kysyi Marikalta epäuskoisena, sanottiinko hänen nimensä. Marika pyöritteli päätään.

Marikan nimen puuttumisen lisäksi Eetu ihmetteli oman nimensä puuttumista häätöäänestyslistalta. Porukka sohvilla oli hiljaista ja he lähinnä katselivat toisiaan. Lopulta Marika nousi sohvalta ja kävi halaamassa häätöuhan alle joutuneet asuintoverinsa. Nino tosin sanoi, ettei häntä tarvitse halata, sillä hän todella haluaa kotiin sunnuntaina. Tämäntyyppistä puhetta Ninolta on kuultu pitkin kautta tasaisin väliajoin.

Raskaimmin nimeämisuutiset otti Elli-Maija, joka jo eilen päällikkökilpailun jälkeen itki raskaasti, kun hän ei voittanut päällikön titteliä. Elli-Maija pelkää, että hänet tullaan häätämään sunnuntaina, vaikka haluaisi jatkaa elämäänsä BB-talossa todella kovasti. Hän on omasta mielestään viettänyt aikaa talossa aivan liian vähän. Eniten lohtua Elli-Maija sai vaihtoasukas Sandralta.

Tämän viikon nimeämisissä koskemattomuus oli BB-talon päällikkö Elisabetilla sekä luonnollisesti vaihtoasukas Sandralla. Sandra sai kuitenkin antaa nimeämispisteitä suomalaisasukkaille. Sloveniassa vaihdossa olevalle Niko N:lle sai ilmeisesti antaa nimeämispisteitä, mutta kukaan ei tajunnut tai halunnut antaa hänelle yhtään nimeämispistettä.

Tähän asti Marika on ollut nimettynä jokaisessa häätöäänestyksessä tällä kaudella, eli kaikkiaan kahdeksassa häätöäänestyksessä. Tämä on Suomen Big Brotherin uusi ennätys, sillä edellinen ennätys oli vuoden 2005 BB-voittaja Pertulla. Perttu oli häätöäänestyksessä omalla kaudellaan kuusi kertaa. Kaudella 2005 häätöäänestyksiä oli vain yhteensä vain kahdeksan, koska niitä pidettiin Suomen BB:n ensimmäisellä kaudella joka toinen viikko. Kaudesta 2006 alkaen häätöäänestykset on järjestetty joka viikko.

Ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas. Häätö tapahtuu normaalisti sunnuntain Talk Show'ssa klo 21.00 alkaen.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.