Niko N:lle ja Ninolle ropisi rankkua

Keskiviikko alkoi pikku hiljaa kääntyä torstain puolelle rangaistusten merkeissä. Big Brotherin rangaistaviksi joutuivat Niko N. ja Nino, koska he olivat puhuneet aikaisemmista kausistaan.

Maanantaina Big Brother antoi uusvanhoille asukkaille Niko N:lle ja Ninolle kiellon puhua kausista, jolloin he olivat BB-talossa ensimmäisen kerran. He olivat puhuneet tänä vuonna talossaoloaikanaan useaan otteeseen aikaisemmista talokokemuksistaan muille asukkaille.

Viime yönä Niko N. ja Nino puhuivat kahdestaan terassilla lyhyesti viime kauden tapahtumista, kun Nino viittasi Sampoon ja Ninon talosta poistamiseen. Vaikka Niko lopetti Ninon puheet lyhyeen, BB tulkitsi, että sääntöjä oli rikottu.

Niinpä keskiviikkona BB päätti rankaista kaksikkoa. Niko N. ja Nino joutuvat istumaan kylpyammeessa niin kauan, kunnes BB toisin määrää. He eivät saa puhua rangaistuksestaan muille asukkaille. Rangaistus käynnistyi hieman kello 23:n jälkeen keskiviikkoiltana.

Muut asukkaat olivat kummissaan, kun rangaistu kaksikko paineli päiväkirjahuoneesta suoraan kylpyhuoneeseen, eikä heitä kuulunut sieltä heti takaisin. He olivat juuri kuulleet rangaistuksesta pk-huoneessa. Oltuaan hetken kahdestaan kylpyhuoneessa, osa talon miehistä tuli tiedustelemaan Niko N:ltä ja Ninolta, mistä oli kysymys. Syntisäkit pysyivät asiasta vaiti, vaikka muista asioista he pystyivätkin keskustelemaan.

Ongelmaksi muodostunee wc-käynnit, etenkin, kun naiset tulevat tekemään tarpeensa. Ensimmäisellä kerralla tämä ratkaistiin ainakin siten, että Ksenia piti pyyhettä pöntön edessä, kun naiset suorittivat wc-käynnin. Niko N. ja Nino pyysivät, että kertovat etukäteen, jos tulee kakkahätä, niin voivat sulkea korvansa siksi ajaksi.

Nähtäväksi jää, kuinka kauan Niko N. ja Nino joutuvat istumaan rangaistustaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.