Pitkä roolileikki päättyi aamuyöllä

Perjantaina BB-talon asukkailla oli päivätehtävä, joka oli tuskallisen pitkä. Asukkaiden piti esittää jotain BB-talon asuinkumppaniaan niin kauan, kunnes BB toisin ilmoittaa.

BB oli määrännyt torstai-iltana, ketä kukin joutuu perjantaina esittämään. Roolileikki alkoi heti aamuherätyksestä ja asukkaat saivat esikuvansa mukaiset nimilaput varastohuoneesta. Asukkaat joutuivat esittämään kohdettaan, kuten hän eläisi talossa ja pukeutumaan hänen vaatteisiinsa.

Tehtävän alku sujui hyvin ja lähes kaikki saivat poimittua kohteistansa olennaisia maneereja ja vastaavia. Vielä tässä vaiheessa energiaa riitti, mutta päivän edetessä alkoi kisaväsymys vaivata ja roolit välillä unohtuivat. Lisäksi jutut alkoivat toistaa itseään.

Päivätehtävä keskeytyi hetkeksi, kun asukkaille kerrottiin nimeämisten tulokset. Mia otti nimetyksi tulemisen varsin raskaasti, mutta pian tulosten kuulemisen jälkeen oli roolitehtävää jatkettava ikävistä uutisista huolimatta. Mian onni oli tavallaan se, että hän esitti Marikaa, joka myöskin joutui häätöäänestykseen, joten Mia sai olla luvan kanssa allapäin.

Nimeämistulosten jälkeen kaikkien roolit olivat hieman hakusessa ja BB joutui muistuttamaan asukkaita tehtävästä. Asukkaat skarppasivat hetkeksi, mutta BB joutui vielä useaan kertaan muistuttamaan uudelleen. Väsymys alkoi vaivata aikaisesta herätyksestä johtuen, mutta tehtävälle ei näkynyt loppua.

Illan pikku hiljaa vaihtuessa yöksi BB antoi asukkaille lisätehtäviä. Ensin piti keskustella rasismista. Kukin joutui pitämään sohvaryhmällä viiden minuutin puheen aiheesta annetussa roolissa. Hieman myöhemmin asukkaat pitivät BB:n käskystä "totuusperjantain", jossa he kertoivat toisista asukkaista yhden huonon ja yhden hyvän puolen. "Totuusperjantai" toteutettiin myös rooleissa niin, että kertoja oli roolissa, kuten myös vastaanottaja.

"Totuusperjantain" päätyttyä kello oli jo puoli neljä. Tehtävän jälkeen kuultiin helpottava tieto, että päivätehtävä on päättynyt. Asukkaat riisuivat innoissaan nimilaput ja suunnittelivat nukkumaan menoa. Päivä ei kuitenkaan vielä päättynyt, sillä BB kutsui asukkaat vielä kerran sohvalle. Viimeisenä tehtävänä oli vaihtaa tyynyt kullekin, mutta tämä ei kauaa kestänyt.

Kun tyynyt oli saatu vaihdettua, oli aika painua yöpuulle. Lyhyen päivätehtävän jälkipuinnin jälkeen BB-talo hiljeni, kun asukkaat menivät nukkumaan.

Asukas - roolihahmo:

Hannu - Nino
Marika - Paul
Satu - Niko
Ville - Petri
Petri - Elisabet
Esa-Tapio - Ellinoora
Mia - Marika
Ksenia - Hannu
Nino - Mia
Niko - Ksenia
Vilhelmiina - Esa-Tapio
Habib - Satu
Elisabet - Riikka
Ellinoora - Habib

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.