Salaperäinen Pönttö pääsee ääneen ensi yönä

Ensi yönä BB-taloon saadaan uutta näkökulmaa, kun asukkaat tutustuvat uuteen tuttavuuteen talon pihalla. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ole uusi asukas, vaan yksinkertaisesti linnunpönttö.

Linnunpönttö, tai tuttavallisemmin Pönttö, on idea Brittien Big Brotherista. Siellä se oli alunperin Tree of Temptations, eli houkutusten puu. Tree of Temptations on ollut Brittien BB:ssä suuri menestys ja se on päässyt jopa levyttämään. Nyt tämä idea on tuotu Suomen BB:hen linnunpöntön muodossa.

Pöntön idea on yksinkertaisuudessaan se, että se puhuu aina silloin tällöin asukkaille. Se saattaa kommentoida asukkaan olemusta tai toimia jotenkin, yleensä hauskasti ja räävittömästi. Lisäksi Pönttö saattaa antaa asukkaille salatehtäviä ja niissä onnistuessaan, olisi luvassa palkinto.

Pönttö asennettiin BB-talon pihalle aivan ensimmäisinä päivinä. Asukkaat huomasivat Pöntön tulon, mutta tulopäivän jälkeen siihen ei juuri ole kiinnitetty huomiota. Ensimmäistä kertaa tositoimiin Pönttö pääsee ensi yönä, kun asukkaat ovat pareittain kansivahteina laivaviikkotehtävässä. Vahtivuorojen aikana Pönttö puhuu joillekin asukkaista tulevana yönä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.