Sandra tutustui ukonkantoon, jääkylpyyn ja karhun lihaan

Keskiviikko oli kolmas päivä, jolloin suomalaisasukkaat tutustuttivat Sandraa vääränlaiseen Suomi-kuvaan. Päivän ohjelmassa oli ukonkantoa, jääkylpyä ja karhunlihaillallinen.

Päivällä oli vuorossa urheilukulttuurin vuoro. Asukkaat suorittivat ukonkannon tehtäväalueelle, jonne oli rakennettu kilpailua varten rata. Tehtävässä naisasukkaat kantoivat miesasukkaita koko radan mitan. Suoritusnopeus ja tyyli ratkaisivat. Tyylillä oli aikaa suurempi painoarvo.

Kaikki asukkaat Nooraa lukuun ottamatta osallistuivat ukonkantoon. Noora toimi kilpailun kuuluttajana, koska hän poti huonoa oloa edellisillan bileistä. Noora oli oksentanut koko aamupäivän. Koska Noora ei pystynyt osallistumaan, pääsi Sandrakin kokeilemaan ukonkantoa Petri parinaan. Muut parit olivat Elli-Maija-Eetu, Marika-Nino ja Elisabet-Jani T.

Tyylit olivat varsin moninaiset ja ne aiheuttivat monet naurut. Hauskin tyyli oli Sandralla ja Petrillä, jota luonnehdittiin "doggy-styleksi", kun Petri roikkui osan matkaa Sandran takapuolen kohdalla. Elli-Maijalle puolestaan matkan rasitukset olivat niin suuret, että hän päätyi oksentamaan samalle ämpärille Nooran kanssa.

Kaikki parit saivat kuitenkin tehtävän suoritettua. Myöhemmin illalla BB palkitsi parhaat. Nopeimmin radan suoritti Elisabet ja Jani ja tyylikkäin suoritus oli Sandralla ja Petrillä. BB palkitsi parit kuohujuomalla ja mansikoilla.

Illalla oli vuorossa myös jääkylpyyn tutustuttaminen. Sandraa uskoteltiin, että kyse on suomalaisuuden kasteesta. Tehtävässä oli tarkoitus pulahtaa pieneen altaaseen, jossa oli kylmää vettä. Allas oli tuotu tehtäväalueelle ja tunnelman luomiseksi valoja oli himmennetty, sinne oli tuotu ulkotulia ja jätkänkynttilöitä. Asukkaat tekivät Sandralle kunniakujan, jota pitkin hän asteli altaaseen pienen arkailun jälkeen.

Jokaiselle tehtävän suorittaneelle asukkaalle oli palkintona "voimajuomaa" suorituksen päätteeksi. Juoma oli ilmeisesti salmiakkikossua, jota oli pieni snapsilasillinen. Elli-Maijalle oli tarjolla jotain alkoholitonta juomaa. Kaikki asukkaat paitsi Noora suorittivat tehtävän ja moni sanoi, ettei vesi ollut niin kylmää kuin oli pelännyt. BB oli passittanut Nooran nukkumaan, koska Nooran huono olo ei ilmeisesti johtunut pelkästään krapulasta, vaan nainen oli ihan oikeasti kipeänä.

Jääkylvyn perään BB lämmitti asukkaille saunan. Saunan jälkeen oli illan pääruoan vuoro. Suomalaisasukkaat olivat viime viikolla tilanneet keskiviikoksi menun, jossa oli tarjolla karhunlihaa ja perunamuusia. Asukkaat uskottelivat Sandralle, että heille tarjoiltiin jääkarhun lihaa ja jääkarhun verellä punaiseksi värjättyä perunamuusia. Asukkaat vieläpä väittivät, että jääkarhun liha on perinteinen jouluruoka Suomessa. Kaikki asukkaat kehuivat Jani T:n tekemää ruokaa todella herkulliseksi.

Päivä sujui leppoisissa merkeissä. Huijaukset tuntuivat menevän Sandralle läpi, eikä mitään epäilyksiä ollut näköpiirissä. Sandra kyseli tuttuun tapaan asioista, mutta asukkaat pystyivät antamaan riittävät vastaukset. Sandra kummasteli erityisesti "jääkarhun verta", mutta asukkaiden selitettyä ei Sandra edes puuttunut asiaan kovin paljon, vaan alkoi selittää jostain suositusta Youtube-videosta, joka liittyi jollain tavalla vereen.

Sandra on todella onnessaan saamastaan kohtelusta. Hän todella pitää asukkaista ja on kiitollinen, että he ovat ottaneet Sandran vastaan niin hyvin. Ruokakin on Sandran mukaan hyvää ja hän on pitänyt kaikesta, mitä hänelle on tarjottu.

Vielä ei ole tietoa, milloin suomalaisasukkaiden viikkotehtävä, jossa Sandralle pitää huijata väärä, mutta uskottava Suomi-kuva, päättyy. Mitä luultavimmin se päättyy kuitenkin torstaina, sillä asukkaat ovat tiettävästi kaikki esityksensä pitäneet. Jos viikkotehtävä päättyy torstaina, jää vielä pari päivää selventää Sandralle todellista Suomi-kuvaa.

Lue lisää viikkotehtävän tämän viikon käänteistä:
Viikkotehtävä jatkui Sandralle tehtävillä esityksillä (02.11.2010)
Suomen politiikka ja kulttuuri esiteltiin tiistaina (03.11.2010)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.