Amanda astui taloon

BB-talo sai jo kolmantena päivänä uuden asukkaan torstai-iltana. Amanda korvasi aiemmin päivällä talosta karanneen Tian.

Uusi asukas hankittiin taloon harvinaisen nopeasti sen jälkeen, kun Tia poistui talosta pesän varauloskäynnistä. Tian korvaajaksi tuli Amanda, joka paljastui liikemies Hjallis Harkimon veljentyttäreksi. Asukkaat eivät tätä tosin tiedä, eikä Amanda aio tätä paljastaa, elleivät asukkaat tätä kysy, totesi Amanda BB Extran haastattelussa.

Ennen taloon astumistaan Amanda oli siis Extran vieraana. Amanda kertoi mm., että Hjallis ei tiedä, että Amanda on menossa BB-taloon. Amanda on omien sanojensa mukaan kova BB-fani ja ennen Suomi-kausia hän on katsonut Brittien BB:tä. Suomen BB:hen Amanda on hakenut kolme kertaa.

Taloon Amanda astui kesken murhaajapelin, joita talossa olleet asukkaat pelasivat sohvilla. Asukkaat yllättyivät uudesta tulokkaasta, mutta lyhyen huutamisen jälkeen he menivät tervehtimään Amandaa.

Amandan esitellessä itseään paljastui jo, että hän on Jokerien jääkiekko-otteluiden DJ. Eikä tästä mennyt kauaa, kun joku heitti jo kysymyksen, onko Amanda Hjalliksen tytär. Amanda vastasi tähän kieltävästi, mutta ei edelleenkään paljastanut sukutaustaansa.

Lähes suoraan taloon tultuaan Amanda pääsi viikkotehtävään käsiksi. BB päätti, että Amanda tulee Tian tilalle pujottelujengiin, kuten oli oletettavaakin. Tehtävän sääntöjen mukaisesti Amanda sai päiväkirjahuoneesta oman pujottelupuvun.

Amandan tultua taloon talossa on jälleen 14 asukasta. Amanda ei ole ollut talossa kuin tasan kaksi vuorokautta vähemmän kuin tiistaina taloon tulleet asukkaat.

Lue myös:
Amandan profiili
Tia karkasi BB-talosta!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.