Annika, Ben, Janica, Stefan ja Suvi joutuivat häätöäänestykseen

Viisi asukasta joutui kymmenenteen häätöäänestykseen. Tällä viikolla häätöäänestyksessä ovat Annika, Ben, Janica, Stefan ja Suvi.

Häätöuhan alla olevat asukkaat selvisivät, kun Big Brother julkaisi näiden nimet päivällä. Häätöuhan alle joutuivat Tanja, Janica ja Ben ja heidän lisäkseen häätöäänestyksessä olivat jo Annika ja Suvi. Viimeksimainittu kaksikko joutui häätöäänestykseen rangaistuksena epäonnistuttuaan maanantaista asti käynnissä olleessa SEIS-tehtävässä.

Tanja, Janica ja Ben osallistuivat oljenkorsikilpailuun. SEIS-tehtävässä epäonnistuneet Annika ja Suvi eivät saaneet osallistua oljenkorsikilpailuun. Matemaattisia taitoja mitannut oljenkorsi päättyi Tanjan voittoon. Tähän tosin tarvittiin uusinta, koska Tanja ja Janica päätyivät ensimmäisellä kierroksella tasatulokseen. Uusinnan jälkeen Tanja sai vihreän käsivarsinauhan päiväkirjahuoneesta.

Oljenkorsikisan voittajana Tanja joutui tekemään vaihdon. Tanja vaihtoi itsensä pois häätöäänestyksestä ja valitsi tilalleen Stefanin. Perusteluissaan Tanja totesi, ettei hän halunnut vaihtaa äänestykseen Sebastiania tai Ramia, koska he olivat viime viikolla äänestyksessä ja Veeran Tanja haluaisi kanssaan finaaliin.

Häätöäänestykseen joutuneet asukkaat ottivat tilanteen rennosti Tanjaa lukuun ottamatta. Päivällä Tanja "angstaili", kun kuuli olevansa nimettynä. Oljenkorsivaihdon jälkeen Tanja hermostui täysin Suviin, kun Suvi ei antanut Tanjalle omaa rauhaa ja tarjosi omia teorioitaan. Tanjaa harmitti, ettei hänestä pidetä talossa ja Suvi yritti vakuutella, että Tanjasta pidetään ulkomaailmassa.

Tilanne talossa kuitenkin rauhottui, kun Tanja sai jutella kanssa-asukkaiden kanssa. Jatkuva häätöäänestyksessä oleminen rassaa kuitenkin espoolaisen hermoja, vaikka hän pääsikin pois häätöäänestyksestä tällä viikolla. Tanjan käytös puhutti myös muita asukkaita.

Kymmenes häätöäänestys on käynnistynyt. Sunnuntaina talosta häädetään jälleen yksi asukas.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Annika ja Suvi suoraan häätöäänestykseen, Tanja voitti oljenkorren

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.