Sääntörikkomukset ja riidat kiristäneet hermoja

Hermot ovat kiristyneet viimeisen viikon aikana BB-talossa useasti. Viikkotehtävä, sääntörikkomukset ja asukkaiden väliset riidat ovat pistäneet pinnan kireälle.

Voidaan sanoa, että asukkaiden välinen "kuherruskuukausi" on virallisesti ohitse. Asukkaat eivät ole olleet enää niin hienotunteisia toisiaan kohtaan. Ärtymystä on purettu niin päin naamaa kuin selän takanakin.

Viime viikkotehtävä karavaanarit kiristi hermoja, kun osa asukkaista sai tupakkaa ja alkoholia ja osa joutui olemaan ilman. Huonolla tuurilla osa oli koko ajan väärällä puolella, eikä päässyt nauttimaan näistä nautintoaineista. Voi kuvitella, että tämän viikon taivas ja helvetti -viikkotehtävä jatkaa tällä linjalla.

Osansa hermojen kiristymisellä on asukkaiden välien huonontumisella. Talon ilmapiiri on heikentynyt ja asukkaat päästävät suustaan entistä suorasukaisemmin sanansa. Selän takana puhuminen on myös lisääntynyt ja riitoja on aiheuttanut selän takana puhumisen kantautuminen kohteen korviin kiertoteitä.

Tanja on angstannut läpi viikonlopun, koska hänestä on puhuttu pahaa joidenkin asukkaiden keskuudessa. Tilannetta pahensi lauantainen krapula, kun Tanja oli todella huonossa kunnossa. Krapula aiheutti piittaamattomuutta säännöistä, eikä hän pitänyt enää joistakin asuintovereistaan. Tanja toivoikin pääsevänsä pois häätöäänestyksen kautta. Kansa oli kuitenkin eri mieltä ja halusi pitää Tanjan talossa.

Erityisesti Tanjan ja Mikaelin välit ovat kiristyneet ja se on vaikuttanut koko taloon. Mikael ei ole ollut halukas sopimaan Tanjan kanssa, vaikka riidassa on kyse ilmeisesti väärinkäsityksestä. Riita lähti liikkeelle siitä, että Tanja kuuli Janicalta Mikaelin haukkuneen Tanjan ulkonäköä, mutta esimerkiksi BBPlazan raporttien mukaan Mikael on pikemminkin puolustanut Tanjaa. Tilanne sattui viime tiistaisissa bileissä.

Sebastian, Tanja, Suvi ja Janica ovat huomanneet talon jakautumisen kahtia parehin ja muihin. Erityisesti naiset pelkäävät, että heidät äänestetään talosta ulos yksitellen, koska naiset uskovat, että parit eivät nimeä toisiaan. Kuitenkin naiset ovat puhuneet, etteivät aio sietää parien vahvistumista, vaikka varsinaista juonittelua ja nimeämissopimusta he eivät olekaan tehneet. Sebastian on jättäytynyt tällaisista keskusteluista kokonaan pois.

Talon todellinen juonitteluklikki Salarin johdolla on heikentänyt talon ilmapiiriä. Suvi ja Janica haluaisivat taloon uusia asukkaita, jotta pakka menisi sekaisin ja pareja saataisiin hajalle. Kaksikkoa on ärsyttänyt eritoten Mikael ja Annika, jotka ovat Suville ja Janicalle näytelleet heidän mukaansa joitain käsimerkkejä, jotka olivat tulkittavissa "kettuiluksi" huonolla tavalla.

Välitöntä ilmapiirin parantumista ei ole näköpiirissä. Talosta pitäisi lähteä juonitteluklikin pääpirut, Benin ja Salarin. Tilannetta vaikeuttaa se, ettei asukkailla ole täysin oikeaa käsitystä siitä, ketkä ovat talon pahimmat pelurit ja juonittelijat. Tilanne tuskin muuttuu viikkotehtävän aikana, mutta ainahan on mahdollista, että "maski" juonittelijoiden naaman päältä tippuu jossain vaiheessa pois.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.