Salaria ei poisteta talosta yöllisen tapahtuman johdosta

Viime yönä Sebastianille hermostunut ja uhkaavaa käytöstä esittänyttä Salaria ei poisteta BB-talosta, kertovat BB-nettisivut. BB-tuottajan mukaan kyseessä ei ollut väkivaltainen käytös, eikä Salaria tulla poistamaan talosta.

Big Brotherin tuottajan Mikko Räisäsen mukaan viime yönä Sebastianin koskemattomuutta ei rikottu, kun Salar puhui uhkaavasti "leipovansa (Sebastiania) naamaan". BB piti puhuttelun Salarille päiväkirjahuoneessa heti tapahtuman jälkeen, mutta häntä ei tulla poistamaan tapahtuneen johdosta talosta.

Myös Sebastiania kuultiin tapahtuneen jälkeen. Sebastian ei pitänyt tilannetta itselleen uhkaavana. Asukkaiden kanssa tilannetta puitaessa Sebastian uskoi, ettei Salar olisi lyönyt, vaikka olisi päässyt lyömäetäisyydelle. Kaksikon välissä oli koko välikohtauksen ajan talon ruokapöytä.

Kiista lähti liikkeelle siitä, kun Sebastian pieraisi Salarin naaman edessä, vaikka Salar oli tätä aiemmin kieltänyt tekemästä. Yöllä kaksikko lopulta jutteli tapahtuneesta ja molemmat pyysivät toisiltaan anteeksi ja pitivät tapausta omilta osiltaan loppuunkäsiteltynä.

Salar hermostui Sebastianin pilasta, BB kutsui puhutteluun

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.