Taivas ja helvetti jatkuu ensi viikolle

BB-talossa parhaillaan käynnissä oleva taivas ja helvetti -viikkotehtävä on normaalia pidempi. Sebastian on toistaiseksi ainoa asukas, joka tietää tämän asian.

Maanantaina tehdyssä kahtiajaossa helvetin puolelle joutunut Sebastian kutsuttiin keskiviikkoiltana päiväkirjahuoneeseen. Päiväkirjahuoneessa Sebastian sai kuulla salaisuuden. Helvetillinen Big Brother kertoi Sebastianille, että viikkotehtävä taivas ja helvetti jatkuu ensi viikolle, eikä Sebastian saa kertoa tätä tietoa muille asukkaille.

Kun Sebastian saapui lisähuoneen pk-huoneeseen, BB tiedusteli, haluaako Sebastian kuulla salaisuuden. Hetken pohdittuaan Sebastian ei välttämättä haluaisi kuulla, mutta BB kertoi kuitenkin. Kuultuaan salaisuuden, Sebastian on rauhallinen, mutta hämmästynyt. Kovin pitkään ei BB antanut Sebastianin puida asiaa pk-huoneeseen, vaan soiva ovisummeri hätisti miehen lisähuoneen puolelle.

Lisähuoneeseen palattuaan Sebastian jatkui muina miehinä puuhiaan. Sebastian oli aloittanut ennen pk-huonekäyntiä piirtelyä jollekin alustalle ja hän jatkoi tätä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Muilla asukkailla ei ollut aavistustakaan, mitä Sebastianille oli juuri kerrottu pk-huoneessa.

Vielä ei ole tietoa, kuinka pitkään kahtiajako taivaan ja helvetin välillä jatkuu, mutta ainakin yli sunnuntain se menee kuitenkin. On mahdollista, että pidentyessään kahtiajaon kokoonpanoihin tulee muutoksia. Hyvä mahdollisuus tähän on lauantaina, kun Pandoran lipas avataan toista kertaa tällä kaudella. Sunnuntain häädön toteutus on myös mielenkiintoista nähdä.

Käynnissä oleva viikkotehtävä on kauden kuudes. Asukkaat ovat lyöneet vetoa viikkotehtävän onnistumisen puolesta 99:n vedonlyöntiprosentilla.

Jakaantuminen taivaaseen ja helvettiin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.