Terhi häädettiin kuudentena

Terhi häädettiin kuudentena Big Brother -talosta. Hän hävisi häätöäänestyksessä Stefanille ja Suville. Kuudennessa häätöäänestyksessä nähtiin kauden suurimmat erot, eikä kirikamppailua nähty missään vaiheessa.

Häätöäänestyksessä oli suuret erot heti Talk Show'n alusta lähtien. Terhi oli koko ajan häädettävän paikalla, vain Stefan ja Suvi vaihtoivat paikkaa muutamaan otteeseen. Suuri syy Terhin häätöön oli varmasti hänen viikonlopun "kilahtelunsa" syntymäpäivistään.

Terhi itki perjantaina vuolaasti, kun nainen ei saanut syntymäpäiviään. Perjantaina talon suomalaisnaiset eristettiin Siv Anitasta ja miesasukkaista, jotka saivat juhlia Siv Anitan tuloa taloon. Lauantaina Terhi uhkasi jo luovuttaa, mutta mieli muuttui täysin, kun Terhi sai syntymäpäiväjuhlat Siv Anitan avattua Pandoran lippaan. Juhlat tosin päättyivät riitaan Mikaelin kanssa, kun Mikael syytti Terhiä itsekkääksi, koska Terhi ei suostunut menemään nukkumaan, jotta tarjoilijoiksi määrätyt Mikael, Siv Anita ja Sebastian pääsisivät myös nukkumaan.

Häätöäänestyksen tuloksen ratkettua Annika purskahti itkuun, koska Terhi oli Annikan paras naispuoleinen ystävä talossa. Juuri ennen häätöä Terhi oli ollut taloyhteydessä "fifty-fifty" lähtemisen ja jäämisen suhteen. Talosta Terhi poistui suhteellisen iloisin mielin jättäen itkevän Annikan taloon. Annika sai lohdutusta mm. Mikaelilta ja Sebastianilta.

Terhi oli reippaan oloinen myös studiossa. Terhi myönsi, että oli ollut talossa itsekäs ja on sitä myös ulkomaailmassa. Tämän suhteen hänellä on parantamisen varaa, totesi Terhi. Hän myönsi, että hiukan liikaa talossa tuli huudettua ja itkettyä. Terhin omien sanojen mukaan hän ei juuri itke ulkomaailmassa.

Terhin häädön jälkeen BB-taloon jäi kymmenen suomalaisasukasta ja vaihtoasukas Siv Anita.

Terhi häädettiin kuudentena talosta (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.