Terhi voitti dramaattisen oljenkorsikisan

Kuudensien nimeämisten oljenkorsikisa käytiin perjantaina. Oljenkorsikisana oli tanssikilpailu, jossa laskettiin asukkaiden askeleita. Kisa päättyi dramaattisten tapahtumien jälkeen Terhin voittoon.

Kahtiajako taivaan ja helvetin välillä jatkui viidettä päivää. Nimeämiset käytiin ryhmissä, ensin helvetin asukkaat nimesivät ja sitten taivaan asukkaat. Kaikki asukkaat olivat nimettävissä, olivat he taivaassa tai helvetissä.

Asukkaiden mielestä oli ikävää, että jouduttiin nimeämään, kun ei ole saanut puhua toisen puoliskon kanssa porukassa ennen nimeämisiä. Tanja totesi, että olisi ollut kivempi antaa nimeämispisteet, kun olisi kuullut toisen puolen asukkaiden kannan viikon tapahtumiin. Nyt se ei ollut mahdollista viikkotehtävän jatkuessa.

Sekava päivä jatkui oljenkorsikisaa odotellessa. Helvetin asukkaat jatkoivat salatehtäväänsä, jossa heidän piti esittää kärsivää taivaan asukkaille. Tämä kiristi hermoja niin, että Suvi ja Terhi olivat jo menossa luovuttamaan viikkotehtävää päiväkirjahuoneeseen. Tilanne rauhoittui, kun Big Brother uhkaili kaikkia taivaan asukkaita rangaistuksella viikkotehtävän luovuttamisesta.

Tämän jälkeen BB ilmoitti asukkaille nimeämisten tulokset. Nimeämisten perusteella häätöuhan alle joutuivat Terhi, Stefan, Janica, Annika ja Tanja. Häätöuhan alle joutunut viisikko kilpailee häätöäänestyksestä pelastumisesta oljenkorsikilpailussa.

Oljenkorsikilpailuna oli tanssikilpailu, jossa lasketaan askelia. Eniten askelia saanut asukas voittaa kilpailun. Asukkaat tanssivat askelmittarin kanssa, joka laskee askeleet. Tasatilanteessa tanssitaan uudelleen. Tanssitilana oli rajattu alue olohuoneessa, jossa oli myös liitutaulu, johon puolueeton kirjuri Veera merkitisi tanssijärjestyksen ja tuloksen.

Ensimmäisenä tanssi Terhi, joka lähinnä lantiota liikuttamalla keräsi tuloksen 341 askelta. Lantion liikuttamista korostettiin BB:n taholta. Jalkansa maanantaina loukannut Stefan osallistui myös, joka vauhdikkaalla tyylillään - ilman keppejä - sai tulokseksi 337 askelta. Janica oli kolmantena vuorossa, mutta hänen tuloksekseen tuli vain 269 askelta.

Askelmittari teki tepposet Annikan kohdalla, kun se nollautui, kun Annika korjasi pariin kertaa mittarin asentoa, koska se oli putoamaisillaan. Annika sai tuloksekseen vain 4 askelta, jonka vuoksi Annika purskahti kyyneliin. Annika sai BB:ltä luvan yrittää uudelleen, mutta ilmeisesti mittari nollaantui taas vauhdikkaiden liikkeiden takia ja uusi tulos oli 24. Annika ei enää viitsinyt yrittää, vaan tyytyi kohtaloonsa. BB sai kovaa kritiikkiä tehtävän suunnittelusta, jota monet pitivät epäonnistuneena.

Ennen Annikaa tanssimassa oli Tanja, jonka tulokseksi tuli 246 askelta. Kaikki tanssijat saivat kovat tsemppaukset muilta asukkailta. Eniten äänessä oli Suvi, joka tsemppasi ja jakeli ohjeita, kuinka pääsisi parhaaseen tulokseen.

Oljenkorsikilpailun päätteeksi Terhi sai onnittelut muilta asukkailta. Terhin edessä on nyt oljenkorsivaihto, jossa hän voi vaihtaa itsensä tai toisen asukkaan pois häätöäänestyksestä ja ottaa tilalle nimeämisiltä säästyneen asukkaan. Taivaan puolella Terhi keskusteli vaihdosta Suvin ja Janican kanssa, jotka ehdottomasti kielsivät vaihtamasta jotakuta muuta pois äänestyksestä. Terhi piti tyhmänä, jos ei vaihtaisi itseään pois.

Oljenkorsivaihto tapahtuu tänään suorassa BB Extrassa.

Oljenkorsikilpailun tulokset 7.10.2011:

1. Terhi 341 askelta
2. Stefan 337 askelta
3. Janica 269 askelta
4. Tanja 246 askelta
5. Annika 4 askelta

BB Extra tänään Subilla klo 19.00

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.