Elina Viitanen ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi

Vuosi 2012 lähenee loppuaan ja se tietää erilaisia gaaloja ensi vuoden alussa, jossa palkitaan vuoden parhaita. Yksi näistä gaaloista on tv-alan Kultainen Venla, jossa BB-juontaja Elina Viitanen on ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi.

Kolmannessa Kultainen Venla -gaalassa palkitaan vuoden 2012 parhaita tv-ohjelmia ja niiden tekijöitä. Tänä vuonna Big Brother ei ole päässyt ehdolle sen paremmin yleisöäänestyksessä parhaasta tv-ohjelmasta kuin tuomariston valitsemista palkinnoista eri kategorioissa. Esimerkiksi parhaasta reality-ohjelmasta kilpailevat tänä vuonna Subin Iholla, Nelosen Kuppilat kuntoon ja YLE Teeman Operaatio Mannerheim.

Big Brother Talk Show'n juontaja Elina Viitanen sen sijaan on ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi, joka valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Äänestys tapahtuu maksutta netissä Kultaisen Venlan kotisivuilla. Äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Elina juontaa myös tämänkertaisen Kultaisen Venlan yhdessä Aki Linnanahteen kanssa. Gaalan juontopestiään Elina sanoo jännittävänsä ja hän kokee yhä olevansa keltanokka, vaikka hänellä on takanaan useita suoria lähetyksiä niin radiossa kuin televisiossa.

Kultaisen Venlan järjestää Suomen Televisioakatemia ry., jonka perustajajäseniä ovat Yleisradio Oy, MTV Media Oy, Nelonen Media/Sanoma Television Oy ja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry. Kultainen Venla esitetään suorana lähetyksenä Suomen Kansallisoopperasta MTV3-kanavalla 20.1.2013 kello 20-22.

Lue lisää:
Äänestä parasta tv-esiintyjää ja tv-ohjelmaa (Kultaisen Venlan kotisivut)
Tuomariston päätettävissä olevat palkinnot kategorioittain (MTV3.fi / Ohjelmat)
Elina Viitanen Kultainen Venla -gaalasta: Jännittää (MTV3.fi / Ohjelmat)

Oikaisu 20.12.2012: Artikkeliin on korjattu oikeat parhaan reality-ohjelman ehdokkaat. Julkaisuhetkellä artikkeliin oli tuohon kohtaan lipsahtanut vahingossa osa viihde- ja musiikkiohjelmien kategoriasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.