Klapintekoa sunnuntain ratoksi Operaatio syysmyrskyssä

Puusavotta jatkui Operaatio syysmyrskyssä, kun asukkaat joutuivat sahaamaan ja pilkkomaan tehtäväalueella olevat puut klapeiksi. Tehtävää vaikeuttaakseen Big Brother jatkoi myös asukkaiden vedenkantotehtävää lisämaustein.

Todennäköisesti Operaatio syysmyrskyn viimeinen päivä valkeni rauhallisesti. Normaalien aamutoimien lisäksi asukkaat suorittivat myös oodin tikkareille kävelemällä paraatikentällä 365 kierrosta. Asukkaat joutuivat suorittamaan muutaman ylimääräisen kierroksen, koska he olivat jossain vaiheessa menneet laskuissa sekaisin.

Puolen päivän lähestyessä Andte, Jonathan ja Pertti saivat "loppusodaksi" nimeämänsä tehtävän, jossa oli tuttuja elementtejä kuluneelta viikolta. Asukkaiden piti tehdä aiemmin pitkästä tavarasta sahaamansa puupölleistä klapeja. Pokasahaa ja kirvestä käyttäen asukkaiden piti saada puista klapeja.

Puiden teon lomassa Big Brother päätti kuitenkin antaa asukkaille lisäaktiviteettia, sillä marssimusiikin soidessa asukkaiden on kannettava vettä saaveista omilla värillä varustettuihin astioihin. Lisähaasteena vedenkantoon on se, että heidän on kannettava myös tikkareitaan samanaikaisesti. Ennen vedenkantoon ryhtymistä asukkaiden on lausuttava prinsiipit ja oodit tikkarille, alussa ja lopussa.

Asukkaat aloittivat kolmestaan sahaamiseen niin, että yksi sahasi ja kaksi piti kiinni puusta. Jonathan arveli, että heidän täytyy tehdä tätä jonkin aikaa ja homma on sillä selvä. Puita oli tehtävänä todella paljon, eikä Jonathan uskonut, että kaikki puut pitää tehdä. Pertin mielestä heidän piti tehdä puista klapeja, eikä pelkkä sahaus riittänyt. Jonathan oli eri mieltä ja hän totesi, että kunhan he vain jotain tekevät jonkin aikaa.

Sahaamisen keskeytti sahaamisen useaan otteeseen marssimusiikilla ja asukkaat joutuivat hakemaan vettä tikkareineen koko musiikin soiton ajan. Välillä musiikki keskeytettiin ja asukkaat pääsivät pieneksi hetkeksi puuhommiin, kunnes musiikki soi jälleen ja vedenkanto jatkui. Tätä, kun toistettiin tarpeeksi usein, alkoi etenkin Andtea ja Perttiä rasittaa reppujen kanssa toimiminen, mutta hyvin miehet tsemppasivat toisiaan.

Jonathanin mielestä he pääsevät pois tehtäväalueelta vielä tämän päivän aikana. Pertti on mielessään varautunut, että he joutuvat olemaan tehtäväalueella maanantaihin saakka. Operaatio syysmyrskyn tarkkaa loppumisaikaa ei ole vielä tiedossa, mutta luultavasti se päättyy Talk Show'n aikoihin.

Operaatio Syysmyrsky – Viheliäisten yllätys, kesken savotan (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.