Kymmenen yötä Big Brotheriin - Uusi juttusarja alkaa perjantaina

Suomen Big Brother juhlii tänä vuonna kymmenvuotissynttäreitään. Juhlistamme tätä myös näillä fanisivuilla uuden juttusarjan myötä, joka käynnistyy perjantaiaamuna ja jatkuu BB-kauden aattoon saakka.

Ensimmäinen Big Brother -kausi käynnistyi vuonna 2005, jonka jälkeen BB on ollut jokasyksyinen vieras televisiossa Subin ja 24/7-palveluiden kautta. Uudessa juttusarjassa kertaamme BB-kaudet vuosi vuodelta alkaen ensimmäisestä kaudesta päätyen viime vuoden Julkkis-Big Brotheriin.

Perjantaista lähtien joka päivä julkaisemme yhden artikkelin, jossa käydään läpi yhden BB-kauden joku tapahtuma tai sen kauden kantava teema. Fanisivut on valinnut kunkin käsiteltävän aiheen ja etsinyt siihen oheismateriaalia internetin ihmeellisestä maailmasta. Artikkelien aiheesta saa käydä keskustelua artikkelien yhteydessä olevassa kommenttiosiosta ja artikkeleista saa lähettää myös palautetta palautelomakkeen kautta tai osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Uuden juttusarjan aloittamisen ohella olemme aloittaneet valmistautumisen uuteen kauden päivittämällä hieman sivustoamme. Ulkoasu on kokenut aavistuksen omaisen kasvojenkohotuksen ja olemme lisänneet kaudenalussisältöä. Sivustoltamme löytyvät nyt mm. tiedot Subin BB-lähetyksistä ja lisäpalveluista. Osa kauden tiedoista pystytään päivittämään sivustollemme vasta kauden alettua, kun Sub on ne julkaissut.

Juttusarja menneistä BB-kausista alkaa siis huomenna ja päättyy BB-kauden aattona lauantaina 23. elokuuta, eli päivää ennen Big Brother -kauden alkua. Kymmenes Suomen Big Brother käynnistyy sunnuntaina 24. elokuuta kello 20.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.