Lisää kukkasia Kellarin maljakkoon, Kartano hävisi julkkistehtävän

Kauneusviikkotehtävä jatkui perjantaina julkkisteemalla. Asukkaat joutuivat imitoimaan Big Brotherin valitsemia julkkiksia ja paras voittaisi.

Viikkotehtävän suorittaminen alkoi heti herätyksestä, kun Big Brother soitti asukkaille poseerausmusiikkia. Musiikin soidessa asukkaiden piti ottaa sen ajaksi poseerausasento, mutta kaikki Kellarin asukkaat eivät tässä olleet aivan mukana. Jonathan huojui musiikin aikana, mutta Andte ei tehnyt poseerausta ollenkaan, vaan hän alkoi pedata sänkyään.

Big Brother rankaisi Kellaria viikkotehtävän ohjeiden noudattamattomuudesta ja poisti tästä syystä Kellarilta yhden voittamistaan kukista. Kellarille jäi vielä kaksi kukkaa. Andte selitti sängyn petaamistaan, että hän luuli sen kelpaavan. Andte myös totesi, ettei Lapissa yleensä poseerata muutenkaan.

Päivän tehtävänä asukkailla oli imitoida julkkiksia. Big Brother määräsi, että kolmen asukkaan kummastakin joukkueesta oli imitoitava Cheekiä, Michael Monreata ja Nicki Minaj'ta. Asukkaat saivat itse päättää, ketkä esittävät kutakin.

Kartanossa Cheekin saappaisiin astui Jussi K., Michael Monreaksi tälläytyi Joonas ja Nicki Minaj'ta esitti Leyla. Kellarin puolella nähtiin todellinen uhraus, kun Dani ajoi partansa ja viiksensä, jotta hän voisi esittää Cheekiä. Dani sanoi haluavansa voittaa tämän viikkotehtävän. Anna suostui vastustelujen jälkeen Michael Monroen rooliin ja Armi oli Nicki Minaj.

Ensin esitettiin imitoinnit Michael Monroesta ja Nicki Minaj'sta. Tehtävän huipennos oli Cheekien kaksintaistelu, kun Jussi K. ja Dani tekivät esityksensä. Asukkaat esittivät suorituksensa yhtä aikaa Kartanon puolella television edessä. Kellarilaisille tuli yllätyksenä Danin muodonmuutos, joka oli etenkin Jennalle järkytys.

Kellarin show alkoi mennä alamäkeen, kun Jarno teki sinänsä sovitun liikkeen Jussi K:n esityksen aikana esiintymällä toimittajana, joka haastatteli "Cheekiä". Jussi K. meni jotenkin hämilleen Jarnosta, eikä pystynyt parhaimpaansa. Dani näytti vievän pidemmän korren imitoinnista.

Tehtävän päätyttyä etenkin Jarnon toimintaa puitiin molemmissa joukkueissa. Kellarissa pohdittiin, että Jarno mokasi Jussi K:n esityksen ja samaa mieltä oltiin Kartanossa Jennan ja Tuijan toimesta. Jarnoa kritisoitiin omassa joukkueessa kovasti ja myös Jarnon kuullen. Jarno sai kritiikkiä kiroilustaan tehtävän aikana, josta Big Brother muistutti miestä sääntörikkomuskuulutuksella. Jarno sai noottia ainakin Tuulikilta.

Illalla asukkaat saivat jälleen kuulla Miss Suomi -tunnarin soidessa toisen osatehtävän voittajan. Big Brotherin jury oli arvioinut Kartanon paremmaksi Nicki Minaj -imitoinnissa Leylan toimesta, mutta Kellari vei nimiinsä Michael Monroen ja Cheekin. Perusteluissaan Big Brother viittasi intohimoiseen toimittajaan, joka saattoi ratkaista tehtävän Kellarin eduksi.

Kellari voitti myös toisen osatehtävän pistein 2-1. Dani sai kunnian noutaa kukat päiväkirjahuoneesta. Palkinto oli kolme kukkaa, eli kolme pistettä. Yhteensä Kellarilla on kahden tehtävän jälkeen viisi pistettä. Heillä olisi kuusi, mutta yksi siis poistettiin rangaistuksena aamulla.

Viikkotehtävä jatkuu osatehtävien osalta lauantaina, mutta asukkaat ovat vielä saaneet illan aikana suorittaa poseerauksia.

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
Kumpi puoli on kaunehin – katoavaista on kukkain kauneus
Kumpi puoli on kaunehin – naamasi näyttää tutulta
Kumpi puoli on kaunehin, Naamasi näyttää tutulta - Look-a-like -battle
Kumpi puoli on kaunehin, Naamasi näyttää tutulta - Tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.