Kommentti: Viimeistä viikkoa viedään

Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.
Grafiikka: © 2019 Jarkko Nieminen / Fanisivut.net.

Tämän kauden Big Brother on kääntynyt jo loppusuoralle. Kausi on sujunut yhdessä hujauksessa ja ensi viikolla on keksittävä uutta tekemistä, kun ei tule enää Big Brotheria.

Tänä vuonna finaaliviikkoa voi seurata hyvillä mielin, kausi on ollut pääosin positiinen niin tuotannollisessa mielessä kuin talohengen kannalta. Edellisen BB-kauden totaalinen negatiivisuus oli poissa ja se on hyvä se.

Aina BB-kauden päättyessä tulee se tietty haikeus, kun on viettänyt pitkät ajat 24/7:aa ja BB-lähetyksiä seuraten. Samaten tulee vaikeus, mitä sitten ensi viikolla, kun ei ole enää Big Brotheria täyttämään päivää. Kautta on seurannut mielellään, vaikka tylsyydestäkin on tullut valitettua. Palataan kuitenkin kauden yleisarvioon tarkemmin ensi viikolla.

Heikon viime viikon jälkeen pelkäsi, että finaaliviikosta voi tulla todellinen pannukakku. Maanantai kuitenkin osoitti pelon turhaksi, sillä Helmerin päivä oli varsin onnistunut. Kaikki asukkaat osallistuivat päivän ohjelmaan aktiivisesti ja innostuneesti ja Helmeri oli mitä parhain opas esimerkiksi scoottauksen maailmaan. Toivotaan, että myös muiden asukkaiden päivät finaaliviikolla onnistuvat yhtä hyvin.

Vaikka haikeutta on ilmassa, ei harmita yhtään, että kausi on vain kymmenen viikkoa pitkä. Hyytymistä nähtiin niin asukkaiden kuin tuotannon taholta jo tähän mittaan, niin pidemmällä kaudella ei varmaankaan olisi saatu suurta lisäarvoa. Nyt voi jo sanoa, että kymmenellä viikolla kaudesta jää hyvä loppumaku, vaikka muutamia päiviä on vielä jäljellä.

Viimeisistä päivistä kannattaa nauttia niin asukkaiden kuin katsojienkin. Asukkaille BB-kokemus jää taatusti ainutkertaiseksi, eikä katsojillekaan ole täysin varmaa, jatkuuko BB:n tarina vielä tulevaisuudessa. Uskoisin, että jatkuu, mutta BB-asukkaita lainatakseni: Tarkkaillaan tilannetta!


Tulosta   Sähköposti