Vinkkejä julkkisasukkaista Subilla tiistaista lähtien

Huhut pyörivät lehtien palstoilla ja keskustelupalstoilla, ketkä astuvat ensi kuussa Suomen ensimmäiseen Julkkis-BB-taloon. Vaikka asukkaat on tarkoitus pitää salassa aivan viime hetkiin saakka, pistää Sub oman lusikkansa soppaan ja se alkaa antamaan vihjeitä tulevista asukkaista tiistaista lähtien.

Julkkis-Big Brotherin asukkaat ovat vielä mysteerejä, vaikka huhut pyörivät eri palstoilla. Sub ryhtyy antaman vihjeitä tulevista julkkisasukkaista huomenna tiistaina noin kello 18 alkaen. Vihjeitä tulee aina silloin tällöin Subin mainoskatkoilla ja klippejä näistä tulee nähtäville myös Subin verkkosivuille. Nettisivuilla maanantaina julkaistun uutisen mukaan mainoksia on useita, jotka antavat vinkkejä asukkaiden henkilöllisyydestä.

Spekulaatioissa ei ole toistaiseksi pyörineet aivan eturivin julkkikset. Esimerkiksi Suomen suurimman fanisivuston, BBPlazan keskustelupalstalla keskusteluissa ovat olleet mukana arvailut lähinnä "Seiska-tason" julkkikset tai entiset tosi-tv -tähdet - vanhoja BB-asukkaita unohtamatta. Puhetta ovat aiheuttaneet etupäässä julkkisten, kuten muusikko Meiju Suvaksen ja BB-voittaja Niko N:n kieltäytymiset. Lisäksi julkkisten keikkakalentereita ja blogimerkintöjä tulkitsemalla on yritetty pähkäillä, olisiko niissä vihjeitä, että julkkis olisi tulossa BB-taloon.

Julkkis-Big Brother alkaa Subilla ja 24/7-palveluissa tiistaina 3. syyskuuta klo 21.00.

Ketkä ovat Julkkis Big Brotherin asukkaita? Tarjolla virallisia vihjeitä! (Sub.fi)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.