Julkkiskausi 2013

Uutisia Suomen Big Brotherin ensimmäiseltä julkkiskaudelta vuodelta 2013. Tuoreimmat uutiset löytyvät täältä.

Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta 2014! (Kuva: Flickr.com Creative Commons -lisenssi.)

Hyvää joulua ja mukavaa uutta vuotta 2014!

Vuosi on taas lopuillaan ja on aika rauhoittua. Nyt voi toivotella hyvän joulun toivotukset ja onnea uudelle vuodelle Big Brother Fanisivujen käyttäjille.

Julkkis-BB:n Finaalilla alle 500 000 katsojaa

Sunnuntaina käyty Julkkis-Big Brotherin Finaali ei rikkonut katsojaennätyksiä Subilla. Jori A. Kopposen voittoon päättynyt Finaali keräsi keskimäärin vain 465 000 katsojaa.

Jori A. Kopponen voitti Julkkis-Big Brotherin!

Suomen ensimmäisen Julkkis-Big Brotherin voittaja on Jori A. Kopponen. Jori voitti Julkkis-BB:n Finaalin sunnuntai-iltana ennen Niko Saarista, Anu Saagim-RatiaaAleks Vehkalaa ja Johanna Salmista ja Jori kuittasi itselleen 25 000 euron voittopotin.

Liveseuranta: Julkkis Big Brother Finaali 13.10.2013

Kahdeksannessa liveseurannassa sunnuntaina 13.10.2013 on vuorossa Julkkis Big Brother Finaali. Suorassa lähetyksessä ratkeaa Suomen ensimmäisen Julkkis-BB:n voittaja ja 25 000 euron saaja. Kaksituntinen lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Julkkis-Big Brother päättyy tänään!

Suomen ensimmäinen Julkkis-Big Brother päättyy tänään Finaaliin. Tänään selviää, kuka viidestä Julkkis-BB:n finalistista kruunataan Suomen ensimmäiseksi Julkkis-BB:n ja 25 000 euron voittajaksi.

Robert-robotti piristi päivää - viimeinen lauantai huipentui Halloween-juhliin

Viimeisenä lauantaina asukkaat saivat erikoisen vierailijan taloon, joka piristi asukkaiden päivää. Illalla asukkaat pääsivät juhlimaan viimeistä kertaa BB-talossa.

Johannan päivänä Hunkseja, komiikkaa ja värianalyysia

Perjantai oli BB-talossa poikkeuksellisesti häätöpäivä, mutta silloin oli myös Johanna Salmisen päivä. Johanna oli valitellut jo jonkin aikaa, että hän ei saa talossa mitään erityistä, ei edes omaa päiväänsä. Lopulta Johanna oli ainoa, joka sai päivänsä ilman katsojaäänestystä.

Sara Sieppi häädettiin viidentenä, viisi asukasta jatkaa Finaaliin!

Vain kaksi päivää ennen Finaalia BB-talosta karsittiin asukkaita Finaaliin, kun katsojat nimesivät ja asukkaat häätivät. Katsojat nimesivät häätöäänestykseen Aleks Vehkalan ja Sara Siepin, joista asukkaat häätivät ulos talosta Saran.

Liveseuranta: Julkkis Big Brother Extra 11.10.2013

Seitsemännessä liveseurannassa perjantaina 11.10.2013 on vuorossa Julkkis-BB-kauden viimeinen BB Extra. Suorassa lähetyksessä ratkeaa nimeämisäänestys ja asukkaat häätävät yhden asukkaan BB-talosta. Lähetys käynnistyy Subilla klo 19.00. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Asukkaat saivat kuulla käänteisestä häätökäytännöstä

Julkkis-Big Brotherin finaaliviikolle käännettiin häätöäänestyksen asetelmat päälaelleen, kun katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät. Asukkaat saivat kuulla perjantaina iltapäivällä, että he häätävät yhden asukkaista tänään illalla.

Viimeisessä hyväntekeväisyyskilpailussa moottoriurheiltiin

Julkkis-Big Brotherin viimeisessä hyväntekeväisyyskilpailussa asukkaat pääsivät ajamaan pienoismalliautolla radalla, joka oli rakennettu BB-talon sisään. Asukkailla oli viimeinen mahdollisuus kasvattaa koko kauden keräämäänsä tehtäväpottia.

Tunnustuksia päiväkirjahuoneessa

Keskiviikosta tuli BB-talosta tunnustustiistai, kun asukkaiden piti käydä tunnustautumassa mieltään painavista asioista Big Brotherille. Asukkaille oli luvattu tunnustuksista myös palkinto.

Susanna Indrén kävi talossa tyylipoliisina

Viimeisenä tiistaina Julkkis-Big Brotherissa nähtiin muotinäytös ja talossa vieraili myös vanha tuttu. Muotipoliisi ja apulaistyylipoliisi arvioivat asukkaiden esiintymisen ja vaatteet ja kaikki eivät olleet tyytyväisiä palautteesta.

Naisten ja miesten roolit tarkastelussa päivätehtävässä

Sukupuoliroolien stereotypioita laitettiin testiin maanantain päivätehtävässä. Asukkaat pääsivät testaamaan itseään arkipäiväisissä asioissa, vaikka välillä Big Brother yrittikin pistää lusikkaansa soppaan sotkeakseen asukkaiden suorituksia.

Katsojat nimeävät asukkaita häätöäänestykseen, asukkaat pääsevät häätämään perjantaina!

Julkkis-Big Brotherin finaaliviikolle on Big Brother varannut yllätyskäänteen. Viimeisellä viikolla katsojat pääsevät nimeämään kaksi asukasta häätöäänestykseen ja asukkaat häätävät heistä toisen ulos talosta vain muutama päivä ennen Finaalia.

Esko Eerikäinen häädettiin neljäntenä - kuusi asukasta finaaliviikolle

Sunnuntaina ratkottiin paikkoja Julkkis-Big Brotherin finaaliviikolle. Neljä asukasta oli häätöuhan alla ja lopulta Esko Eerikäinen joutui jättämään BB-talon vain viikkoa ennen Finaalia.

Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 6.10.2013

Kuudennessa liveseurannassa sunnuntaina 6.10.2013 on Julkkis-BB-kauden viides Julkkis Big Brother Talk Show. Lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00. Suoran lähetyksen päätteeksi BB-talosta häädetään yksi asukas vain viikkoa ennen Finaalia. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Jori ei saanut osallistua päivätehtävään, Johanna voitti värikuulasodan

Sunnuntaina asukkaat mittelivät toisiaan vastaan värikuulasodassa. Asukkaista Jori A. Kopponen ei saanut osallistua päivätehtävään saatuaan rangaistuksen Big Brotherilta.

Nimettyjen julkistus: Anu, Esko ja Jori tuulettivat, Niko ei

Sunnuntaina asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen nimetyt asukkaat. Tulosten julkistus otettiin vastaan hieman eri tavalla, kun kolme nimetyistä tuuletti saatuaan tiedon nimettynä olosta, kun taas yksi otti tiedon varsin tyynesti.

Nikolle salatehtävä - sai valehdella sydämensä kyllyydestä

Syntymäpäiväänsä lauantaina viettänyt Niko Saarinen sai Big Brotherilta salatehtävän. Niko joutui valehtelemaan muille asukkaille, eikä hän saanut jäädä valheista kiinni.

BB-talossa Aleksin päivä - Aleks hermostui Anulle

Julkkis-Big Brotherin viimeistä edellinen viikonloppu pistettiin käyntiin Aleks Vehkalan päivällä. Aleksin päivä päättyi kuitenkin isoon riitaan, jossa pääroolissa olivat Aleks ja Anu Saagim-Ratia.

Jori, Niko, Esko ja Anu nimettiin neljänteen häätöäänestykseen

Julkkis-Big Brotherin neljäs häätöäänestys on käynnissä. Neljänsissä nimeämisissä asukkaat nimesivät häätöuhan alle Jori A. Kopposen, Niko Saarisen, Esko Eerikäisen ja Anu Saagim-Ratian.

Politiikan ja työn juhlaa

Juhlateemaisessa hyväntekeväisyyskilpailussa oli torstaina vuorossa toinen ja viimeinen päivä. Asukkaat pääsivät juhlimaan politiikan merkeissä ja osallistumaan myös työpaikan bileisiin.

Susanna Ingerttilä ja Daisy-koira otettiin pois BB-talosta!

Susanna Ingerttilä ja hänen koiransa Daisy on otettu pois BB-talosta torstaiaamuna. Syy poistamiseen johtuu tuotannon virheestä, joka johti Daisyn pelästymiseen keskiviikon ilotulituksessa.

Yhtä juhlaa BB-talossa - Daisy järkyttyi ilotulituksesta

Viidennen viikon hyväntekeväisyyskilpailussa asukkaat pääsivät juhlimaan. Juhlia riittää laidasta laitaan, mutta kaikki ei mennyt ihan iloisesti. Hyväntekeväisyyskilpailun ensimmäinen päivä päättyi Daisy-koiran järkyttymiseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.