BB teki jälleen Subin katsojaennätyksen

Big Brother on nähty Subtv:llä kolmen tuotantokauden verran ja jokaisena vuotena BB-finaali on tehnyt kanavalle sen hetkisen katsojaennätyksen. Vuoden 2007 finaalia seurasi keskimäärin huikeat 638 000 katsojaa ja huippuluku nousi 815 000:een.

Ensimmäisellä kaudella vuonna 2005 BB keräsi 425 000 katsojaa ruutujen ääreen finaalissa ja toisella kaudella vuosi sitten 485 000 katsojaa näki finaalin. Molemmat olivat sen hetkisiä Subtv:n katsojaennätyksiä, joista jälkimmäistä päästiin lähelle viime keväänä, kun Subtv:llä nähtiin viimeinen suora Idols Extra, mutta tämä jäi keskimäärin tuhannen katsojan päähän BB2006-finaalin keräämistä luvuista.

Tämän vuoden finaali nosti Subin katsojaennätyksen aivan uudelle tasolle, kun keskikatsojamäärä nousi 638 000:een. Puolitoistatuntisen finaalin huippuluku 815 000 saavutettiin, kun BB2007-voittajaa oltiin julkistamassa kello 22.15-22.30:n välillä. Sunnuntaina Subtv rikkoi myös toisen ennätyksen, sillä kanavan päivätavoitettavuus rikkoi kahden miljoonan katsojan rajan. Päivätavoitettavuus tarkoittaa sitä, kuinka monta katsojaa katsoo kanavaa päivän aikana.

Myös muut BB-lähetykset kasvattivat katsojalukujaan kauden aikana. Päälähetyksillä oli keskimäärin 316 000 katsojaa, BB Extralla 111 000 katsojaa ja Talk Show -lähetyksillä 415 000 katsojaa. Subtv:n kanavajohtaja Maaretta Tukiainen oli erittäin tyytyväinen Big Brotherin keräämiin lukuihin. Tukiaisen mukaan BB oli tänä vuonna menestys sekä katsojamäärillä mitattuna että kaupallisesti.

Päättyneellä kaudella BB:n ympärillä olevat lisäpalvelut menestyivät myös hyvin. BB:n viralliset nettisivut keräsivät jälleen runsaan käyttäjäjoukon ja myös 24/7-palvelun käyttäjämäärä kasvoi viime vuodesta. Kauden äänestyksiin osallistuttiin Subtv:n mukaan innokkaasti ja äänestysvilkkaus kasvoi merkittävästi vuoden takaisesta.

Big Brother jatkuu Subtv:llä myös vuonna 2008.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.