Egypti-ilta poiki kaamean herätyksen

Viikkotehtävän onnistumisen myötä Big Brother oli onnistuneesti palautettu BB-taloon. Tätä juhlistaakseen asukkaille oli järjestetty Egypti-teemabileet. Kaikki juhlivat railakkaasti aamuyöhön, mutta aamulla oli karu herätys todellisuuteen.

Juhlissa asukkaat toteuttivat lampun hengen kolme toivomusta ja he pääsivät pyramidiin, eli talon lisähuoneeseen. Illan aikana käytiin läpi jo tutuksi tulleet seksikumppaniasiat, eli kuka sekstailisi talon sisällä kenenkin kanssa, jos olisi pakko. Lisäksi Jarkko kehitteli humalaisessa päässään, että Suvi ja Kadi taistelisivat hänen suosiostaan, jopa tappeluun saakka, mutta tämä oli enenmmän luuloa kuin tietoa. Tosin Jarkko levitteli tätä tietona talon miehille, josta Timo jatkoi tiedon levittämistä kaikille muille paitsi Suville ja Kadille itselleen.

Bileet päättyivät riehumiseen makuuhuoneissa. Ensin Kulta-makuuhuoneessa suurin osa porukasta riehui mitä erilaisimmilla tavoilal ja Kadi hermostui tähän ja hääti huoneesta kaikki sinne kuulumattomat henkilöt. Pojat jatkoivat riehumista Hopea-makkarissa, jossa Timolle sattui haaveri ja löi päänsä tavara-arkkuun. Timo sai päähänsä hoitoa päiväkirjahuoneessa, mutta mistään vakavammasta ei ollut kyse. Tässä vaiheessa asukkaita kehotettiin myös menemään nukkumaan, jota toteltiin hyvin.

Aamulla asukkaat herätettiin varsin tomerasti ja heidät käskettiin välittömästi sohvalle. Piia kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa hänelle annettiin tehtäväksi toimia siivousjohtajana ja hänen piti määrätä muut siivoamaan talo kymmenessä minuutissa. Piia ei saanut osallistua siivoukseen. Siivous jäi pahasti kesken, joten rangaistukseksi Piian piti yksin siivota talo puolessa tunnissa. Tämäkin epäonnistui, joten kaikille määrättiin päiväunikielto toistaiseksi jatkuvana.

Krapulaisessa olotilassa elämä BB-talossa jatkui rauhallisena. Osa valitti oloaan, osa naureskeli illan ja yön toilailuilleen ja osa vain loikoili paikoillaan. Pahimmista krapuloista kärsivät Piia, Sauli ja Suvi, joista tosin Sauli saattoi olla ihan oikeasti kipeänä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.