Häätöäänestys alkoi, asukkaat tietämättöminä nimetyistä

Kahdeksas häätöäänestys Kadin ja Timon välillä on käynnistynyt. Asukkaille ei ole kuitenkaan paljastettu, ketkä ovat häätöuhan alla ensi sunnuntaina.

Häätöäänestys starttasi illan BB Extra -lähetyksessä. Asukkaat oli kutsuttu sohvalle, jolloin BB-talon vallanneet ulkoavaruuden asukkaat ilmoittivat, että nimetyt on saatettu tietoon telepaattisesti. Tämä tarkoitti, että nimetyt ilmoitetaan selväkielisesti asukkaille sunnuntain suorassa lähetyksessä, joka myös kerrottiin asukkaille.

Tieto otettiin asukkaiden joukossa tyrmistyneenä vastaan. Etenkin naiset olivat päätöstä vastaan ja kaikkein rajuimman reaktion koki Suvi, joka purskahti itkuun. Jarkko lohdutti naista kainalossaan ja muutkin rauhoittelivat häntä. Nimetyistä Kadi epäili, että kaikki asukkaat olivat häätöäänestyksessä, kun taas Timo veikkaili, että nimetyt ilmoitetaan juuri ennen suoraa lähetystä, jotta nimetyt ehtivät pakkaamaan. Kuitenkin eniten kannatusta sai ehdotus, jossa kaikki joutuvat pakkaamaan häädön varalta.

Äänestys on siis käynnistynyt. Eniten kokemusta äänestyksessä olemisesta on Kadilla, joka on siellä jo neljättä kertaa peräkkäin. Timo on häätöäänestyksessä toista kertaa, viikon tauon jälkeen. Timo joutui häätöäänestykseen kolmanneksi eniten nimeämispisteitä keränneenä, koska eniten nimeämispisteitä kerännyt Martina luovutti BB:n henkilökohtaisiin syihin vedoten viime maanantaina.

Lue myös:
Äänestysohjeet (Subtv:n BB-nettisivut)
Kadi ja Timo häätöäänestykseen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.