Sauli on Big Brother 2007 -voittaja! - päivitetty 03.12.2007, 00:33

Vuoden 2007 Suomen Big Brotherin on voittanut Sauli. Hän voitti tiukassa taistelussa toiseksi tulleen Kadin. Kolmanneksi tuli Niko ja neljänneksi Riitta.

BB:n voittaja selvisi sunnuntai-iltana Subtv:n suorassa BB-finaalilähetyksessä. Sauli voitti tiukan finaaliäänestyksen keräämällä 45,75 % annetuista äänistä. Kadi tuli toiseksi 40,62 %:n osuudella häviten Saulille 5,13 %. Kolmanneksi selviytynyt Niko keräsi 13,07 % annetuista äänistä ja talossa vähiten aikaa viettäneelle Riitalle jäi vain 0,56 %:n osuus äänistä.

Kaikki finalistit saivat tiedon äänestyksen tuloksesta sen kokonaan päätyttyä. Aluksi asukkaille kerrottiin, että Riitta oli tullut neljänneksi ja Niko kolmanneksi. Lopulta tuli voittajan julkistaminen ja Sauli ja Kadi olivat sohvan keskellä käsi kädessä. Vappu Pimiän julistettua Saulin voittajaksi, Sauli purskahti kyyneliin ja kun muut finalistit jättivät talon, jäi Sauli vielä yksin tupakalle itkemään ja käsittelemään voiton tuomia tunteita.

Ensin talosta tulivat ulos yksittäin Riitta, Niko ja Kadi, joille pidettiin lyhyet haastattelut Vapun toimesta. Asukkailta kysyttiin muutamia keskeisiä taloelämään liittyviä kysymyksiä, kuten Riitan nuorekkuudesta, Nikon ja Saulin välisestä ystävyydestä sekä Kadin käyttäytymistä auktoriteetteja, kuten Big Brotheria kohtaan.

Tämän jälkeen voittaja Sauli kutsuttiin ulos talosta ja myös hänelle pidettiin lyhyt haastattelu ja hänelle näytettiin hänen parhaimpia hetkiään talossa. Saulille tosin meinasi tulla kiire, koska Sauli oli menossa vessaan juuri, kun voittajaa oltiin kutsumassa studioon. Lopulta häkeltynyt Sauli saatiin ulos talosta ja voittajahaastatteluun. Saulilta tiedusteltiin ensin tunnelmia heti tuloksen ratkettua, mutta tuore BB-voittaja ei osannut sanoa tähän mitään.

Haastattelun jälkeen hänelle luovutettiin palkinnot, eli pullo kuohujuomaa, risteily Tallinkilla ja Take Offin matka sekä luonnollisesti 50 000 euron voittolahjakortti. Kaiken kaikkiaan haastattelu jäi varsin pintapuoliseksi, mutta selväksi tuli, että Sauli oli varsin onnellinen ja pian hän pääsikin läheistensä onnittelujen kohteeksi, kun hän vapautui haastattelusta.

Finaalin jälkeen Janne Kataja pääsi 24/7:ssa ja 12/7:ssa haastattelemaan finalisteja. Voittajalla oli edelleen sanat hukassa ja vasta tässä vaiheessa Saulille vasta selvisi, että hän oli ansainnut rahasumman lisäksi myös kaksi matkaa, risteilyn ja matkan etelään. Muut finalistit olivat luonnollisesti onnellisia ja halusivat nähtä läheisiään mitä pikimmin. Mitään syväanalyysia ei keneltäkään tässä vaiheessa irronnut.

Sauli on kautta aikojen kolmas Big Brother -voittaja Suomessa. Aikaisemmat kaksi voittajaa ovat Perttu ja Sari. Pertusta tuli ensimmäisen suomalaisen BB:n voittaja 2005 ja Sari kuittasi BB:n voiton sen toisella tuotantokaudella vuosi sitten.

Kaikki BB2007-finalistit ovat verkkovieraina Subtv:n BB-nettisivuilla maanantaina 3.12.2007. Riitta on verkkovieraana klo 13-14, Niko 14-15, Kadi 15-16 ja voittaja Sauli 16-17. Finalisteille voi lähettää jo kysymyksiä BB-nettisivujen verkkovieras-osiossa. Muista laittaa kysymyksesi eteen sen finalistin nimi, jolle haluat sen osoittaa.

Big Brother palaa asiaan myös 2008

Lue lisää Subtv:n BB-nettisivuilta:
Sauli on Big Brother 2007 -voittaja!
Niko tuli kolmanneksi ja Riitta neljänneksi!
Voittaja-Saulin haastattelu
Riitta, Niko ja Kadi haastattelussa
Näistä Sauli muistetaan
Näistä Kadi muistetaan
Näistä Niko muistetaan
Näistä Riitta muistetaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.