Anniina, Antti, Jari-Matti ja Marianne häätöäänestykseen - päivitetty 01.10.2008, 23:34

Tämän viikon häätöäänestykseen asukkaita nimettiin periaatteella, jossa asukkaat nimesivät kanssa-asukkaat, joiden haluavat jäävän taloon. Näiden perusteella viidennessä häätöäänestyksessä ovat Anniina, Antti, Jari-Matti ja Marianne.

Nimeämisissä asukkaat antoivat kaksi nimeämispistettä asukkaalle, jonka haluavat jäävän eniten taloon ja yhden pisteen asukkaalle, jonka haluavat jäävän taloon toiseksi eniten. Häätöäänestykseen nimettiin asukkaat, jotka saivat vähiten nimeämispisteitä muilta asukkailta.

Kesken rauhallisen loikoilun ja ruokailun festari-viikkotehtävän aikana asukkaat kutsuttiin sohvalle kuulemaan nimeämisten tulokset. Kaiuttimista kuului nopealla rytmillä neljän asukkaan, Anniinan, Antin, Jari-Matin ja Mariannen nimet.

Ensimmäisenä tuloksiin reagoi Cheryll, jolta pääsi naurunpyrskähdys ja sitten Niko hymähti siihen perään. Häätöuhan alle joutuneet reagoivat varsin rauhallisesti, suurinpiirtein vain totesivat tilanteen. Pian muut asukkaat tulivat halaamaan häätöuhan alla olleita, eikä suuria tunteenpurkauksia nähty.

Ainoa vanha asukas, joka joutui äänestykseen, oli Marianne. Nimeämistulosten kuulemisen jälkeen Marianne sai pitkät halaukset Johanilta ja Terolta ja tämän jälkeen Marianne jäi juttelemaan Teron kanssa. Marianne pui syitä äänestykseen joutumisestaan ja tuli siihen tulokseen, että hänen viimeviikkoinen käytöksensä oli siihen syynä. Samalla hän harmitteli, että oli ainoa vanha talossa ja mietti, että hän olisi antanut yhtä paljon kuin kolme uutta asukasta, jotka ovat häätöäänestyksessä.

Uusista, jotka tulivat taloon reilut kolme viikkoa sitten, äänestyksen vältti ainoastaan Tuuli. Oli hieman yllättävää, että juuri hän uusista vältti häätöäänestyksen, sillä niin matalaa profiilia hän on talossa pitänyt. Muuten muiden uusien oleminen häätöäänestyksessä ei ole mitenkään yllättävää.

Kuka lähtee talosta kuudennen viikon päätteeksi, ratkeaa jälleen ensi sunnuntaina Big Brother Talk Show'ssa.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperusteet
Äänestysohjeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.