Käänteiset nimeämiset tällä viikolla - päivitetty 30.09.2008, 21:30

Kuudennen viikon nimeämisiin saatiin yllätyskäänne. Big Brother päätti, että tällä viikolla nimeämiset suoritetaan käänteisenä, eli asukkaat nimeävät kaksi kanssa-asukasta, jotka haluavat JÄÄVÄN taloon.

Normaalisti asukkaat nimeäisivät kaksi asukasta, jotka haluaisivat pois talosta, mutta nyt halutaan hieman muutosta normaaliin rytmiin. Käänteisissä nimeämisissä häätöäänestykseen joutuvat asukkaat, jotka saavat vähiten nimeämispisteitä.

Käänteisten nimeämisten yhtenä tavoitteena on sotkea pakkaa ja lisäksi ns. tapetteja pois talosta. Viime aikoina monia asukkaita on syytetty "tapeteiksi" ja syytökset ovat kohdistuneet etenkin uusiin asukkaisiin, jotka tulivat BB-taloon kolme viikkoa sitten. Saa sitten nähdä, ketkä joutuvat häätöuhan alle.

Käänteiset nimeämiset suoritetaan tiistaina ja tulokset julkistetaan katsojille ja asukkaille keskiviikkona BB Extrassa. Jo tiistain BB Extrassa kerrottiin, että häätöäänestykseen on nimetty neljä asukasta, mutta nimiä ei kerrottu. Kuudes asukas häädetään tuttuun tapaan sunnuntaina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.