Anniina BB:n Voittajan viikossa

Big Brother 2008:n viimeinen lähetys nähdään torstaina (uusinta perjantaina), kun Subilla esitetään voittajan viikko. Puolituntisessa dokumentissa nähdään, kuinka BB-voittaja Anniinan ensimmäinen viikko ulkomaailmassa on sujunut.

Voittajan viikko -ohjelmassa seurataan Anniinan elämää Finaalilähetyksen kameroiden sammumisen jälkeisestä ajasta viikko eteenpäin. Kuinka tuoreen BB-voittajan viikko sujui sukulaisten, ystävien, BB-asukkaiden ja median ristitulessa?

Dokumentissa seurataan Anniinaa, kun hän tuotannon valmistelun jälkeen alkoi kohdata mediaa. Tästä alkoi kova rumba haastattelusta toiseen. Viikon varrelle mahtui myös täysin uusi kampaus tamperelaisneitokaiselle ja paljon muuta. Mitä kaikkea viikon varrelle mahtui, selviää tällä viikolla.

Big Brother: Voittajan viikko Subilla to 18.12.2008 klo 21.30, uusinta pe 19.12.2008 klo 19.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.