Duudsonit vierailivat BB-talossa

Asukkaat saivat vipinää alkuiltaansa perjantaina, kun Duudsonit tulivat vierailulle BB-taloon. Duudsonit haastoivat asukkaat erilaisiin extreme-tehtäviin hyvien bileiden ansaitsemiseksi.

Toiminta alkoi yhden Duudsonit-jakson katsomisella televisiosta. Tämän jälkeen Duudsonit saapuivat taloon ja haastoivat asukkaat tehtäviin. Mitä enemmän asukkaat uhrautuisivat, sitä paremmat bileet he saivat, Duudsonit lupasivat.

Tehtäviin kuului kuminauhan venyttämistä kasvoihin tai takapuoleen, Bloody Maryn imeminen nenän kautta, Duudsonit-fanikorttien niittaaminen takapuoleen, ruoskiminen sekä kakkosnelosen naulaaminen Harrin korvaan. Ohjelmassa oli myös tikanheittoa vatsaan, mutta tätä eivät toteuttaneet kuin Duudsonit näytösluonteisesti, muihin osallistuivat myös asukkaat.

Kaikki asukkaat osallistuivat viimeistä lukuun ottamatta kaikkiin tehtäviin. Viimeinen tehtävä annettiin vain yhdelle vapaaehtoiselle, joka oli siis Harri. Suurin suosio niittaustehtävällä, jossa jokaisen asukkaan takapuoleen niitattiin yksi tai kaksi fanikorttia. Niittaaminen aiheutti vähiten huutoa, eniten huutoa aiheutti ruoskiminen. Imemistehtävässä oli puolestaan oksennus lähellä monella.

Eniten tehtäviin osallistuivat Harri ja Jari-Matti. Urhoollinen Harri osallistui jokaiseen tehtävään ja erityiset kunniamaininnat hän saa naulaamistehtävän lisäksi imemistehtävästä, jossa hän imi Bloody Marya kuin vanha tekijä. Myös ensimmäisinä päivinään lähinnä taustalla ollut Jari-Matti oli hienosti mukana. Naisista rohkein oli Mia, joka oli mukana imemis-, ruoskimis- ja niittaustehtävässä.

Kuitenkaan ketään ei voi syyttää tässä tehtävässä osallistumattomuudesta. Selvästi Marianne ja Niko eivät olleet Duudsoneista kovinkaan innostuneita ja monissa tehtävissä he joutuivat peittämään silmänsä seuratessaan muiden suorituksia.

Toivottavasti BB huomioi tehtävät illan bileissä ja juomatarjoilu on enemmän kuin perinteiset kolme olutta, siideriä ja lonkeroa. Hyvä olisi myös, jos Harri saisi erikoispalkinnon uhrautumisestaan. Oma viinapullo olisi hyvä - ja vain Harrin käyttöön.

Bileet alkavat luultavasti Subilla BB Extran aikana klo 19 ja niiden etenemistä kannattaa seurata 24/7:stä ja BB-nettisivuilta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.