Riitaisat bileet poikivat rangaistuksia - päivitetty 20.09.2008, 18:53

Duudson-tehtävien tuomat bileet päättyivät riitaisissa tunnelmissa. Joidenkin asukkaiden puheet rikkoivat useita Big Brother -talon sääntöjä ja BB on luvannut puuttua näihin kovalla kädellä tulevalla viikolla.

Pahin kärhämä koski Johania, kun Niko päätteli Tuulin puheista, että Johan olisi tehnyt sopimusrikkomuksen BB:tä kohtaan. Keskustelu aiheesta johti ainakin pk-huoneen asioista, tuotannon asioista ja nimeämisistä puhumiseen sekä juonitteluun. Lisäksi osa asukkaista ei totellut BB:n nukkumaanmenokäskyä.

Juorurinkiin, jossa käsiteltiin Johanin "sopimusrikkomusta", osallistuivat enimmäkseen Niko, Maria, Andreas ja Mia. Lukuisista nukkumaanmenokäskyistä kieltäytyivät Harri ja Mia, jotka jäivät juttelemaan ja juomaan olutta olohuoneeseen. Kaksikko poistui nukkumaan vasta Harrin saatua tiukan käskyn pk-huoneesta.

Johania koskevaan keskusteluun osallistui myös muita asukkaita, mutta he ottivat osaa siihen vähemmässä määrin. Osalla ei ollut juurikaan käsitystä, mitä keskustelu edes koski. Kokonaan keskustelun ulkopuolella olivat ainakin Anniina, Marianne ja Tero, joista kahdella jäljessä mainitulla oli oman parisuhdekriisinsä selvittely päälimmäisenä mielessä eilisiltana.

Big Brother on luvannut puuttua sääntörikkomuksiin kovalla kädellä, kerrotaan BB-nettisivuilla. Ensin nettisivuilla kerrottiin rangaistuksia jaettavan ensi viikolla, mutta viimeisimmän tiedon mukaan asukkailta "otetaan luulot pois sunnuntain suorassa lähetyksessä". Mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa, selviää siis Talk Show'ssa Subilla sunnuntaina klo 21.00 alkaen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.