Harri ei ole häätöäänestyksessä - päivitetty 23.09.2008, 19:59

Maanantaina Big Brother -talosta sairaalaan passitettu Harri ei ole tämän viikon häätöäänestyksessä. Harri on siirretty talosta sairaalahoitoon ja hänen tilastaan tiedotetaan myöhemmin lisää.

BB-nettisivuilla uutisoitiin tiistaiaamupäivänä, että Harri ei ole enää häätöäänestyksessä. Harri joutui häätöäänestykseen sääntörikkomuksestaan yhdessä Andreaksen, Mian ja Nikon kanssa. Häätöäänestys jatkuu kolmen asukkaan voimin.

Tiistai-illan BB Extrassa kerrottiin BB-tuottaja Mikko Räisänen tiedonanto Harria koskien. Räisäsen mukaan Harri on edelleen sairaalahoidossa ja hänen tilastaan tiedotetaan myöhemmin lisää.

Asukas voi käydä tilanteen niin vaatiessa lääkärissä tai sairaassa ulkomaailmassa korkeintaan 12 tunnin ajan, jonka jälkeen hän ei voi enää palata taloon. Harrin kohdalla tämä aikaraja on jo tullut vastaan.

Lue myös:
Harri viety lääkäriin
Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.