Harri viety lääkäriin

Harri sairastui sunnuntaina BB-talossa. Hänen tilansa paheni maanantain aikana ja hän joutui täydelliseksi petipotilaaksi. Illan aikana tilanne paheni niin, että Harri jouduttiin viemään lääkäriin.

Harrille nousi kuume ja hän oksenteli. Sunnuntaina oireet olivat lievät, mutta maanantaina hänen tilansa paheni entisestään. Harri makaili sängyllä ja viikkotehtävän alkaessa lattialla todella huonossa kunnossa. Miehellä oli edelleen kuumetta ja hän oksenteli. Lisäksi hänellä oli kova yskä.

Big Brother valtuutti Andreaksen tarkkailemaan Harrin kuntoa ja valvomaan, että hän juo tarpeeksi nestettä. Lopulta Harrin tila meni niin pahaksi, että BB kutsui Harrin päiväkirjahuoneeseen, mutta hän ei saanut itse liikkua. Niinpä Andreas ja Johan raahasivat miehet päiväkirjahuoneeseen illalla.

Päiväkirjahuoneesta Harri passitettiin lääkäriin tutkimuksiin. Oireiden syy ei ole vielä tiedossa, mutta BB tiedotti asukkaille kello 23:n jälkeen maanantaina, että Harrilla ei ole akuuttia hätää. Vielä ei tiedetä, pystyykö Harri palaamaan BB-taloon. Sääntöjen mukaan asukas voi olla sairaala- tai lääkärihoidossa korkeintaan 12 tuntia, jonka jälkeen asukkaalla ei ole oikeutta palata taloon.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.