Maria häädettiin neljäntenä - päivitetty 21.09.2008, 23:25

Häädön hetki koitti jälleen sunnuntaina. Häätöäänestyksessä olivat Cheryll, Maria ja Niko, joista Maria joutui poistumaan BB-talosta varsin pienellä erolla.

Ero ei ollut kuitenkaan sitä luokkaa kuin viikko sitten, jolloin Marko pudotettiin vain 0,03 %:n erolla. Nyt eroa kertyi sentään Marian ja toiseksi tulleen Cheryllin välillä 1,73 % ja Marian ja Nikon välillä 9,37 %. Kaikki häätöuhan alla olleet menivät lopputuloksissa miinukselle.

Kovin reaktio äänestystuloksen ratkettua oli Mialla ja Andreaksella. Mia pillahti itkuun välittömästi. Maria halasi Miaa pitkää ja tämän jälkeen Andreasta. Muut asukkaat jäivät vähemmälle huomiolle, ennen kuin Maria joutui poistumaan talosta. Juuri astuessaan ulos talosta, Andreas huusi Marialle rakastavansa häntä, jolloin Talk Show -yleisöstä pääsi räkäinen nauru.

Talk Show -studiossa Maria jakoi kärkkäitä kommentteja kuullessaan asukkaiden jakamat nimeämispisteet. Selän takana puhumisesta Maria oli paljon vaitonaisempi, eikä hän pystynyt antamaan kunnollisia vastauksia "läyhäämisestään".

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Maria häädettiin neljäntenä!
Näistä Maria muistetaan
Maria Vappu Pimiän haastattelussa

Andreas, Harri, Mia ja Niko suoraan häätöäänestykseen!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.