Mariannan tilanne hämmentää - päivitetty 16.09.2008, 13:56

Big Brother -talossa hämmentää tällä hetkellä Mariannan tilanne. Kukaan talossa tai 24/7:n katsojista ei tiedä, mitä Mariannalle on tapahtunut. Viimeinen havainto naisesta on kutsu pk-huoneeseen maanantai-iltana.

Marianna kutsuttiin pk-huoneeseen maanantaina kahdeksan maissa illalla. Pian tämän jälkeen muut asukkaat käskettiin pihalle ja terassin verho laskettiin alas. Marianna jäi pk-huoneeseen ja, kun asukkaat päästettiin takaisin sisälle, oli lähes kaikki Mariannan tavarat hävinneet talosta.

Asukkaat alkoivat heti puhua, että Marianna on poistunut talosta. Hiljaisuus laskeutui taloon ja muutama asukas päästi kyyneleitä. Spekulointi kävi hurjana aina välillä, eikä muuta vaihtoehtoa kuin Mariannan luovuttaminen käynyt mielessä.

Raskaimmin tilanteen ottivat Johan, Maria ja Marianne. Johanin kanssa Mariannalla on ollut läheiset, vaikkakin hieman sekavat välit. Myös Marian ja Mariannan välit ovat olleet läheiset ja Maria vuodattikin muutaman kyyneleen tunnekuohussaan. Mariannesta on puolestaan muodostunut Mariannalle bestis, vaikka naisten välit eivät ensimmäisinä päivinä olleet mitkään parhaat.

Spekulointi Mariannan tilanteella käy myös ulkomaailmassa. Tuotantotiimi ei ole kertonut mitään, mitä Mariannalle on tapahtunut. Hänen poistumistaan ei ole vahvistettu, mutta kyse voi olla myös twististä. Etukäteen ei ole infottu missään BB-mediassa esim. Mariannan luovuttamisen aikarajasta tai salatehtävästä - jos sellainen toteutettaisiin.

Keskustelupalstoilla on tuotu myös esiin alkuvuodesta esiin tuotu kansainvälisyysteema. Siitä lähtien on pohdittu asukasvaihdon mahdollisuutta. Tällä hetkellä on käynnissä esim. Afrikan BB ja Bulgarian BB on alkamassa ensi viikolla. Voi olla, että tuotannolla on todellinen ässä hihassa ja toteutetaan kunnon megakäänne ja viedään suomalaisasukas ulkomaan BB:hen ja sieltä tuotaisiin asukas Suomeen. Toisaalta, luulisi, että tällaista promottaisiin etukäteen oikein kunnolla.

Tiistaina käynnistyivät BB-talossa neljännet nimeämiset. BB:n nettisivuilla mainittiin, että uusia asukkaita ei voi nimetä, mutta he voivat nimetä vanhoja asukkaita. Mariannan tilanteesta ei nimeämisuutisen yhteydessä mainittu, mutta iltapäivällä BB:n nettisivujen "talossa tapahtuu" -osioon lisättiin tieto "Nimeämiset ovat käynnissä ja asukkaat ihmettelevät Mariannan yllättävää katoamista. Seuraa tilanteen etenemistä".

Spekulaatiot siis jylläävät yhä, eikä varmaa tietoa ole. Ehkä kuulemme Mariannasta lisää tiistain tai keskiviikon BB Extrassa. Joka tapauksessa nimeämisten tulokset julkistetaan vasta keskiviikon BB Extrassa klo 19.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.