Viiden tähden hotelli viikkotehtävänä

Uusista asukkaista toipuminen vei pitkälle alkuiltaan. Viimeistään BB-elämään kiinni uudet asukkaat pääsivät, kun neljäs viikkotehtävä alkoi. Tehtävän aiheena on viiden tähden hotelli.

Big Brother -talo toimii viiden tähden hotellina tällä viikolla. Asukkaat on jaettu henkilökunnan ja asiakkaiden rooleihin. Henkilökunnan jäsenet eivät saa jutella asiakkaiden kanssa muuten kuin tehtävään liittyen. Keskenään roolin sisällä asukkaat saavat jutella. Aivan täydellinen roolitehtävä tämä ei kuitenkaan ole, sillä asukkaiden on oltava omina itsenään.

Henkilökuntaan tehtävässä kuuluvat Andreas, Anniina, Antti, Cheryll, Marianne, Mia ja Tero. Asiakkaina ovat loput asukkaat, eli Harri, Jari-Matti, Johan, Maria, Marianna, Niko ja Tuuli. Henkilökunnan on oltava asiakkaiden käytettävissä 24 h vuorokaudessa ja jokaiselle on jaettu oma tehtävä. Vastuualuetta voi kuitenkin vaihtaa tehtävän kuluessa. Roolijako on Big Brotherin, mutta tehtävät henkilökunta on jakanut oman mielensä mukaan.

Ensimmäinen järkytys tehtävän osalta tuli Mariannalle, kun hän kuuli, että Johan ja Tuuli majoittuvat yläkerran sviittiin. Marianna on ollut silminnähden mustasukkainen Johanista ja tuonut asian ilmi mm. Mariannelle. Johanin ja Tuulin sviittiinmeno ahdisti selvästi Mariannaa ja hän toi sen julki muutamille asukkaille ennen tehtävän alkua.

Muut asiakkaat majoittuvat alakerran makuuhuoneeseen. Henkilökunnan lepo- ja nukkumatilat on lisähuoneessa, jonne on tehtävän ajaksi sijoitettu myös kuntosali, joka on asiakkaiden käytössä. Henkilökunta saa levätä kuntosalissa vain silloin, kun asiakkaat eivät sitä käytä.

Asukkaat löivät tehtävään 80 %:n osuudella viikkobudjetistaan.

Henkilökunta ja tehtävänjako viikkotehtävän alkaessa:

Vastaanottovirkailija/vuoropäällikkö - Marianne
Hovimestari - Cheryll
Piccolo/Yleishenkilö - Antti
Viihdepäällikkö - Tero
Siivooja - Mia
Kokki - Andreas
Tarjoilija - Anniina

Katso tehtävänanto Big Brotherin nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.