Marko luovutti salatehtävän

Big Brother määräsi sunnuntaina salatehtävän valehäädetylle Markolle. Vajaan vuorokauden salamajailun ja keppostelun jälkeen Marko päätti luovuttaa salatehtävän.

Marko sai tarkkailla talon asukkaita yläkerran makuuhuoneen televisiosta sunnuntai-illasta lähtien. Marko järjesti myös käytännön piloja asukkaille varastamalla heiltä mm. tuolin, vessapaperia ja hetkeksi myös Nikon ja Minnan vaatelaatikot.

Muiden asukkaiden juhliessa Cheryllin syntymäpäiviä, Marko ei halunnut jäädä niistä paitsi, vaan hän päätti luovuttaa salatehtävän. Kysyttyään tähän lupaa BB:ltä, Marko palasi juhlivien asukkaiden luokse.

Alakerrassa olleet asukkaat olivat hämmästyneitä, eivätkä olleet uskoa silmiään. Muut asukkaat ottivat Markon ilolla vastaan, osa itkien ilosta, osa nauraen. Kaikkein tyytyväisimpiä Markon paluusta olivat kaiketi Andreas ja Marianne. Sen sijaan Marianna ei tuntunut olevan kovinkaan tyytyväinen tästä käänteestä.

Markon päätös luovuttaa tarkoittaa sitä, että hän joutuu automaattisesti tämän viikon häätöäänestykseen. Jos salatehtävä olisi onnistunut, olisi hän saanut koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä. Marko ei ole saanut kertoa mitään elämästään yläkerrassa.

Cheryllin syntymäpäivät jatkuvat BB-talossa. Ennen juhlia BB kertoi asukkaille ilouutisen, että nautintoainekielto on päättynyt. BB palautti asukkaille tupakat ja tarjosi Cheryllin synttäreiden kunniaksi asukkaille ruokaa ja juomaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.