BB vei hiustenhoitotuotteet, Marko källittää

Uusi viikko ja ensimmäinen maanantai virkosi BB-talossa hiljaisena, mutta ärtyisänä. Asukkaiden hermojen kiristymistä ei helpottanut Big Brotherin antamien rajoitusten kiristyminen ja Markon yläkerrasta käsin tekemät kepposet.

Joidenkin asukkaiden yöunet olivat jääneet lyhyiksi ja katkonaisiksi Mariannen ja Teron juteltua ja kikateltua lähes aamukolmeen. Tästä riittikin puhetta heti herätessä ja asukkaat päättivät, että jos jatkossa on yöllä juteltavaa, se tulee tehdä jossain muualla kuin makuuhuoneessa. Pahiten hermot Marianneen ja Teroon oli menettänyt Niko, joka nukkui loppuyön olohuoneen sohvalla.

Hermot kiristyivät lisää, kun Risto toi uutisia päiväkirjahuoneesta. BB oli määrännyt hiustenhoitotuotteet pois asukkaiden käytöstä toistaiseksi. Pahiten tavaroiden keräämiseen reagoivat Marianna ja Minna, jotka protestoivat sitä. Mikään ei kuitenkaan auttanut ja Riston johdolla tavarat toimitettiin varastohuoneeseen.

Sunnuntaina yläkerran makuuhuoneeseen valehäädetty Marko oli myös aiheuttamassa harmaita hiuksia asukkaille. Jo yöllä Marko kävi varastamassa asukkaiden ruokatarvikkeita, joiden häviämisen havaitseminen aiheutti ihmetystä. Tosin syylliseksi epäiltiin BB:tä. "Källit" jatkuivat päivällä, kun palohälytysten aikana Marko vei alakerrasta keittiön tuolin, Minnan ja Nikon vaatelaatikot ja hän toi alakertaan oman nallensa, joka oli ensimmäisen viikon ollut Minnan unileluna. Johan havaitsi nallen olevan yhä talossa ja kaikki ihmettelivät, miksei he olleivat sitä aiemmin huomanneet, mutta asukkaat pistivät vain sen huomaamattomuuden piikkiin.

Myöhemmin Marko palautti vaatelaatikot, mutta vei nallen takaisin yläkertaan. Vaatelaatikot olivat kuitenkin menneet sekaisin, joka aiheutti eripuraa asukkaissa. Niko ja Minna ihmettelivät suureen ääneen, kuka oli sotkenut heidän laatikkonsa. Hetken puhistuaan he tulivat siihen tulokseen, että BB oli käynyt talossa hälytysten aikana sotkemassa laatikot. Niko myös hermostui Riston "Big Brother -talossa ei ole yksityisyyttä" -kommenttiin. Myös nallen häviäminen havaittiin.

Elämä talossa jatkuu BB:n ja Markon kepposten ryydittämänä. Viime perjantaina annettu viikkotehtävä jatkuu yhä, eikä sen päättymisestä ole vielä tietoa. Illalla asukkaille on kuitenkin todennäköisesti luvassa helpostusta terveyskuuriin, kun BB on luvannut juhlistaa Cheryllin sunnuntaina ollutta syntymäpäivää "kosteilla ja lihaisilla juhlilla", kuten Vappu oli eilisessä Talk Show'ssa katsojille luvannut.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.