Metronome hakee henkilökuntaa BB-tuotantoon

Suomen Big Brotherin tuottava Metronome Film & Television on käynnistänyt nettisivuillaan haun, jossa haetaan henkilökuntaa ohjelman tuotantoon. Toukokuun loppuun kestävässä haussa on paikkoja sekä työntekijöille että työharjoittelijoille.

Big Brother on Suomen suurin tosi-tv -tuotanto, joka ohjelman pyöriessä vaatii noin sadan henkilön työpanoksen kolmessa vuorossa. Ohjelmaan vaaditaan usean eri alan osaajia ohjaajista lavastajiin ja autonkuljettajista kameramiehiin. Aikaisemmat kolme tuotantokautta ovat kestäneet noin kolme kuukautta, joka vaatii työntekijöiltä toisenlaista suhtautumista verrattuna "tavallisiin" tv-tuontantoihin, sillä BB-talossa pyörii suora lähetys ympäri vuorokauden koko tuotantokauden ajan.

Henkilökunnan haku kestää 30.5.2008 saakka ja työt alkavat pääsääntöisesti elokuussa, mutta muutamalla jo mahdollisesti kesäkuussa. Lisätietoja hausta Metronomen kotisivuilla osoitteessa www.metronome.fi. Klikkaa sivuilta Rekrytointi > Tuotantotiimiin (tiedote BB:stä sivun lopussa).

Big Brotherin asukashaku käynnistyy huhtikuussa ja itse ohjelma todennäköisesti elo-syyskuun vaihteessa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.