Big Brother 2019 käynnistyy 1. syyskuuta!

Big Brother 2019 -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Nelonen Media teki tiistaina julkistuksia, jotka koskivat uutta Big Brother kautta. Tiistaina kuultiin ohjelman juontajien ja ns. ydintiimin jäsenien nimet. Samassa yhteydessä paljastettiin myös yhdennentoista Big Brother -kauden avauspäivä.

Suomen yhdestoista Big Brother starttaa sunnuntaina 1. syyskuuta Jimillä ja Ruudussa. Tuolloin 14 toisilleen tuntematonta henkilöä suljetaan BB-taloon, joka sijaitsee kauppakeskus Redin yhteydessä. BB-kausi kestää kymmenen viikkoa ja viimeisenä taloon jäänyt voittaa Big Brotherin.

Tarkkaa kellonaikaa kauden avaukselle ei ole kerrottu, mutta se tiedetään, että sunnuntain suorat Big Brother Suomi Live -lähetykset nähdään Jimillä kello 21-23, joten oletettavasti Kickoff on 1.9.2019 kello 21. Sunnuntain suorien lähetysten lisäksi Jim näyttää maanantaista lauantaihin ns. viikkolähetykset kello 21.30-23.00, jossa seurataan ja analysoidaan BB-talon päivän tapahtumia. Sunnuntain suoria lähetyksiä juontaa Elina Kottonen ja viikkolähetyksiä luotsaavat Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen. Myös viikkolähetyksiä ovat suoria lähetyksiä.

Jim-kanavan lisäksi Big Brotheria pystyy seuraamaan Ruutu-palvelusta. Ruudussa on nähtävissä kaikki Jimin lähetykset sekä klippejä BB-talon tapahtumista. Ruutuun tuodaan aikaisemmilta BB-kausilta tuttu 24/7-palvelu, jossa talon tapahtumia voi seurata suorassa lähetyksessä ympäri vuorokauden. Ruudun BB 24/7-palvelu tulee saataville myöhemmin, eikä sen hinnoittelusta kerrottu vielä.

Tällä hetkellä maksullinen Ruutu+ -palvelu maksaa 9,95 €/kk ilman lisäpalveluita (hinnasto päivitetty tätä kirjoitettaessa 6.6.2019). Lisäksi uudet tilaajat saavat alkuun 14 päivän maksuttoman kokeilujakson, jonka jälkeen tilaus jatkuu hinnaston mukaan toistaiseksi voimassaolevana.

Big Brother 2019 Finaali on vuorossa 10. marraskuuta ja kausi kestää 71 päivää. Big Brotherin Nelonen Medialle tuottaa Endemol Shine Finland Oy.

Lähteet: Nelonen Median tiedote ja Ruutu+ hinnasto.

Lue myös:
Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen ja Elina Kottonen ovat Big Brother 2019 -juontajat!
Petteri Ahomaa on uusi BB-tuottaja, Cristal Snow toimii yhtenä käsikirjoittajana

Artikkelia on päivitetty 9.7.2019 klo 14:52: Lisätty Big Brotherin finaalipäivä ja kauden kesto päivinä.


Tulosta   Sähköposti